Faina
Mancarurile principale au intotdeauna un gust mai bun daca sunt insotite de sos. Cel mai cunoscut sos alb este Bechamel. In total, pentru acesta ai ne
Intr-un castron se amesteca zaharul, faina, 1 lingura esenta de vanilie si praful de copt. Se incorporeaza apoi ouale cu ajutorul unei spatule. Se omo
Se amesteca 3 cani de lapte caldut cu 3 cani de faina, cu drojdia si 1/2 lingura de zahar. Aluatul se lasa sa creasca si dupa vreo 15-20 min se adauga
Intr-un vas se pune uleiul, se incinge usor la foc mediu, se inabusa ceapa si apoi varza. Se adauga maghiranul, busuiocul, un praf de sare si piper du
Scurgeti bine scoicile si turnati zeama peste legumele maruntite (ceapa, cartofi, telina si morcovi). Adaugati apa cat sa acopere ingredientele si pun
Se face maiaua din drojdia de bere dizolvata in lapte si apa calduta. Se lasa sa creasca 5 min. Intr-un vas se pune faina cernuta, se adauga maiaua si
Orezul se spala intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga bine. Supa concentrata de carne se prepara din carnea preferata (pui sau vita), cu legume
Carnea de porc se amesteca bine cu afumatura tocata. Se fierb ouale tari, se decojesc si se lasa sa se raceasca. Carnea tocata de porc amestecata cu a
Se cerne faina intr-un castron, se adauga praful de copt (sau bicarbonatul de sodiu alimentar) si praful de sare. Se amesteca bine. 1/4 din aceasta ca
Drojdia se dizolva in putin lapte cald. 125 gr de faina se amesteca cu drojdia si se lasa la cald cca 1 ora, sa creasca. Restul de faina se pune intr-
Cuptorul se preincalzeste la 180ºC. Faina se amesteca cu praful de copt si ouale, apoi se incorporeaza in compozitie laptele condensat si uleiul de ma
Cuptorul se preincalzeste la 180ºC. Intr-un vas se pune untul la topit. Ouale se freaca impreuna cu zaharul pana ce compozitia capata o culoare deschi
Ouale se bat cu furculita, se adauga sarea si piperul si se incorporeaza boabele de porumb dupa ce acestea au fost bine scurse. Se poate folosi si por
Incingeti uleiul. Adaugati ceapa si zaharul si gatiti la foc mediu, amestecand din cand in cand, timp de 20 de minute sau pana cand ceapa incepe sa se
Intr-un bol suficient de mare, amestecati faina, zaharul, sarea si praful de copt. Adaugati ouale, berea si untul topit si amestecati cu un tel pana c
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata