Faina
Ouale se sparg si se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se pun intr-un castron mai mare si se amesteca bine cu zaharul si cu laptele pana
Cuptorul se preincalzeste la 180°C. Laptele se pune intr-un castron si se amesteca cu ouale batute, faina, praful de sare, piperul si praful de copt.
Intr-o cana, amestecati faina cu zahar si cacao. Adaugati un ou si amestecati usor cu lingura. Turnati laptele si uleiul si amestecati bine. Puneti ca
Amestecati ingredientele din prima parte. Bateti albusurile cu zaharul din a doua parte si adaugati peste amestecul preparat anterior. Amestecati fain
Incingeti uleiul intr-o oala mare, adanca, la foc mediu. Pregatiti aluatul din faina, zahar, lapte, sare si putin praf de copt. Inmuiati pe rand inele
Cuptorul aragazului se preincalzeste la 240 grade C. Untul se se pune intr-un vas care va fi introdus in cuptorul cu microunde. Ciocolata se rupe si s
Cuptorul se incalzeste la 180°C. Margarina se topeste putin. Intr-un castron se bat ouale cu zaharul pana devin spumoase. Batand continuu se adauga fa
Condimentati faina cu sare, piper, paprika si faina de mustar. Dati feliile subtiri de ficat prin faina. Incingeti o tigaie la foc mediu si adaugati o
Aceasta delicioasa reteta se gaseste la pagina 24 in cartea cu retete de briose in limba franceza publicata de Marabout in 2009, alaturi de alte multe
Amestecati bine toate ingredientele si lasati aluatul sa dospeasca jumatate de ora. Cu mainile umede, luati bucati de aluat si modelati-le ca pe niste
Cuptorul se preincalzeste la 180 grade C. Feliile de ananas se scurg bine si se pun intr-o tigaie cu putina miere si se rumenesc pe ambele parti. Intr
Cuptorul se preincalzeste la 200 grade Celsius. Faina se amesteca cu praful de copt si cu zaharul. Se face un locas in mijlocul acestui amestec, in ca
Cuptorul se preincalzeste la 200°C. Se ia un castron mare, se pune faina, bicarbonatul, zaharul, sarea, scortisoara si se amesteca pana ce compozitia
Se prepara mai intai sosul tartar. Castraveciorii se taie cat mai fin si se scurg bine, dupa care se amesteca cu maioneza. Se incorporeaza smantana si
Se spala si se curata de coaja si de samburi 10 mere, apoi se taie in cubulete cu latura de grosimea unui deget. Se bat 4 albusuri spuma si, peste ele
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mesteacanul
Cunoscut din antichitate pentru multiplele sale proprietati benefice sanatatii omului, mesteacanul m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata