Faina
Incingeti suficient ulei intr-o tigaie adanca, la 190 grade Celsius. Intr-un castron mare, turnati berea. Cerneti faina in castron, batand usor cu tel
Amestecati drojdia cu jumatate din cantitatea de faina si 475 ml apa. Lasati sa se odihneasca 15 minute. Adaugati si faina ramasa, impreuna cu 2 lingu
Taiati codita buchetelelor de broccoli astfel incat sa incapa in forma de briose ca un copacel, dar sa ramana putin spatiu deasupra. Preincalziti cupt
Intr-o oala de supa, sotati ardeiul gras si ceapa in margarina, pana se inmoaie. Adaugati restul legumelor, apa, cubuletele de supa concentrata de pui
Amestecati ingredientele uscate pentru aluat (faina, sarea si drojdia). Adaugati uleiul si apoi apa calduta, putin cate putin. Framantati aluatul si a
Orice bucatar isi doreste ca mancarea preparata de el sa fie reusita. Rezultatul dorit se obtine acumuland experienta si invatand de la persoane mai p
Pentru buna functionare a organismului uman avem nevoie de fibre, proteine, minerale, vitamine. Datorita fibrelor, suntem feriti de unele afectiuni, c
Incingeti 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie adanca la foc tare. Adaugati rosiile cherry in strat uniform si lasati-le 2 minute, sa se "ofilea
Pe masa de lucru tapetata cu faina, formati o gramajoara de faina de grau si faceti in ea o adancitura in care puneti drojdia. Amestecati si adaugati
Intr-un castron mare, amestecati faina, praful de copt si sarea. Adaugati galbenusurile, laptele, branza si coaja de lamaie si bateti cu telul pana se
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti cu unt si pudrati cu faina o forma din silicon pentru madlene. Intr-un castron, bateti oul cu zahar
Intr-un bol se amesteca foarte bine untul cu zaharul. Se adauga oul, cacaoa, alunele de padure fin macinate, laptele si la final faina cernuta in care
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Amestecati cu furculita sau intr-un blender ingredientele pentru crumble (crema de branza, faina si zahar
Taiati ananasul in cubulete si lasati-l la scurs. Trebuie sa aiba cat mai putina zeama posibil. Curatati clementinele si puneti feliile in aceeasi str
Se amesteca intr-un bol laptele cu cele 2 oua de gaina, cu untul topit si smantana. Se adauga si se incorporeaza usor faina cernuta, amestecata cu pra
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata