Faina
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si tapetati o tava de chec cu hartie de copt. Amestecati faina cu zaharul si scortisoara. Adaugati iaurtul
Pentru ca urzicile sa nu piste, lasati-le 2-3 minute la fiert in apa cu sare. Scurgeti-le bine si indepartati coditele rigide cu foarfeca. Tocati-le m
Placinta cu mere ne aminteste adesea de copilarie. In zilele friguroase de iarna, cand ne intorceam de la scoala sau de la facut oameni de zapada, in
Separati albusurile de galbenusuri. Topiti untul intr-o oala cu pereti grosi. Adaugati faina si amestecati cu o lingura de lemn cateva minute, pana ca
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti 2 tavi pentru briose si lasati-le deoparte. Combinati primele 5 ingrediente (uscate) intr-un castro
Se curata cartofii si se rad pe razatoarea mica (trebuie sa devina o pasta). Se amesteca bine cu faina, ouale, sare si piper. Se amesteca apoi cu bran
Amestecati faina, sarea, zaharul si fulgii de ciocolata intr-o oala medie pentru sos. La foc mic, adaugati frisca lichida si bateti cu telul pana nu m
Bateti ouale intr-un castron suficient de mare. Cu o furculita, zdrobiti bine bananele, pana rezulta un piure. In castronul cu ouale batute, adaugati
Din faina, oua, apa si sare se pregateste coca de taitei, care apoi se intinde in foi, se lasa sa se zvante, se ruleaza sul si se taie in fasii subtir
Lasati stafidele la inmuiat intr-o farfurie cu apa calda. Preincalziti cuptorul la 210 grade Celsius, cu o tava goala in interior. Anestecati faina, d
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti cu unt si faina o tava de copt cu diametrul de 20-25 cm, sau o tava patrata cu latura de 20 cm. Fol
Fierbeti oul pana devine tare (aprox. 10 minute) si pastrati doar galbenusul. Cu un cutit bine ascutit, taiati maslinele in bucatele. Amestecati bine
Anual, dupa 40 de zile de la Craciun, romano-catolicii marcheaza ceremonia binecuvantarii lumanarilor. Aceasta aduce aminte de Curatarea Fecioarei Mar
Puneti intr-un castron ouale, laptele si apa si bateti bine cu telul. Adaugati faina si bateti pana nu mai sunt cocoloase. Amestecati in compozitie un
Faceti aluatul cu ajutorul robotului de bucatarie, in care puneti faina, zaharul pudra, untul, coaja de lamaie, semintele de mac si sarea. Dupa ce se
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Herbes de Provence
Originare din Franta, asa cum ne indica si denumirea lor, Herbes de Provence sunt un amestec util de...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata