Faina
Mixati untul cu zaharul pudra. Adaugati in fir subtire galbenusurile batute si zeama de lamaie, amestecand manual cu grija pulberile cernute si aromel
Frecati untul cu zaharul pudra si un praf de sare. Separat, bateti ouale cu laptele, iar intr-un al treilea vas, amestecati faina cu amidonul de porum
Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Amestecati faina, bicarbonatul si sarea. Bateti ambele tipuri de zahar cu uleiul, oul si vanilia. Adaugati
Fierbem spanacul in apa cu sare, apoi il punem la scurs. Morcovii curatati si spalati ii punem intr-o alta cratita la fiert. Tocam ceapa marunt si o p
Preincalziti cuptorul la 210 grade Celsius. Spargeti ouale si separati albusurile de galbenusuri. Intr-un bol de salata, bateti albusurile spuma tare,
Se caleste ceapa, se pun carnatii sau slanina, bine prajite, dupa care se toarna cirul fiebinte amestecat cu branza. Se lasa cateva minute la foc, dup
Bateti spuma ouale cu zaharul. Apoi, incorporati faina cernuta cu drojdie, cacao si sare, adaugand migdalele macinate la final. Coaceti la 180 grade C
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Cerneti faina intr-un castron, adaugati sare, chili, pudra de mustar si unt. Frecati untul in faina si apo
Intr-un castron, amestecati cam o treime din faina cu zahar, drojdie si sare. Adaugati lapte si unt. Bateti cu mixerul pana cand devine un aluat fin.
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Legati pulpa cu sfoara alimentara si faceti in jur de 20 de crestaturi suficient de adanci in carne, apoi
Dati untul prin faina pentru a forma mici cocoloase. Combinati astfel cu zahar si stafide si amestecati bine. Adaugati oul batut. Framantati bine si a
Ceapa se curata si se fierbe intreaga. Se da apoi la rece si i se scoate miezul. Se realizeaza apoi o compozitie din: nucile pisate bine in piua, pain
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Ungeti cu unt tava de copt (poate fi si forma de silicon). Amestecati faina cu malaiul, praful de copt si
Pentru aluat: Frecati untul cu mixerul pana devine cremos. Adaugati zaharul pudra, esenta de vanilie, sare si cacao. Amestecati bine pana cand compozi
Bateti faina cu oul intreg si cele 3 galbenusuri, lapte, apa, o lingura de ulei si nucsoara pana devine un aluat moale. Separat bateti albusurile cu p
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Herbes de Provence
Originare din Franta, asa cum ne indica si denumirea lor, Herbes de Provence sunt un amestec util de...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata