Faina
Pentru topping: Topiti untul intr-o forma de copt rotunda de 20 cm diametru. Presarati zaharul brun cat mai uniform posibil peste unt. Aranjati deasup
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Dati pestele prin faina si mixul de condimente preferat. Turnati untul topit intr-o tava de copt si asezat
Amestecati ingredientele uscate (zahar, faina, sare, bicarbonat de sodiu) intr-un bol. Adaugati ingredientele umede (oua, banane, unt) si mixati bine.
Curatati marul si taiati-l cubulete. La fel de bine, il puteti da prin razatoare. Separati galbenusul de albus. Amestecati glabenusul cu faina si lapt
Preparare aluat foietaj: Se pune faina intr-un castron si se presara cuburile de unt la temperatura camerei si taiate in bucati egale deasupra ei. Se
Se dizolva drojdia in o cana de apa calduta. Intr-un castron se pune faina, se face o groapa si se pune drojdia inmuiata amestecandu-se cu putina fain
Intr-o putina de aproximativ 20-30 litri se pune malaiul bine cernut prin sita deasa si amestecat cu un pumn de faina de grau, se face un cuib in el s
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si ungeti cu unt o forma de tarta de 23 cm diametru. Taiati perele pe lungime in felii de 6 mm grosime. Ara
Daca toate masuratorile si amestecurile de care ai nevoie atunci cand faci o prajitura nu-ti sunt deloc pe plac, continua sa citesti. Cu aceste 8 secr
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Amestecati faina cu bicarbonatul de sodiu, sarea si miezul de nuca. Intr-un castron separat, frecati untul
Mai intai se pregateste plamadeala astfel: se dizolva drojdia in 200 ml apa calduţa, se amesteca bine, se adauga zaharul, sarea si putina faina, lasan
Intr-un castron mare, amestecati faina de migdale cu bicarbonat de sodiu, ciocolata si coaja de portocala. Intr-un castronel separat, bateti oul cu mi
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si puneti hartiutele de briose in formele de copt. Intr-un castron mare, cerneti impreuna faina cu praful d
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Intr-un castron mare, mixati untul cu zaharul pana devine o compozitie usoara si pufoasa. Incorporati oul
Intr-un castron, bateti untul cu zahar pudra, oua si cele 2 esente (migdale si vanilie). Separat, amestecati ingredientele uscate, dupa care le adauga
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lamaie Kaffir
Cunoscuta sub denumirea stiintifica de Citrus hystrix, lamaia Kaffir provine de la arbustul de gradi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline