Faina
Curatati cateii de usturoi si retezati-le partea de jos. Puneti-i in folie de aluminiu, nu prea strans si dati la cuptor o ora la 200 grade Celsius, p
Preincalziti cuptorul la 150 grade Celsius si tapetati o tava cu hartie de copt. Frecati bine untul cu untura si cele doua tipuri de zahar, pana obtin
Rupeti painea in bucatele si puneti-o intr-un castron impreuna cu laptele. Lasati deoparte. Intr-o tigaie mare, sotati ceapa in 15 grame de unt clarif
Amestecati ingredientele uscate (primele 5) intr-un castron mare. Adaugati ouale batute si uleiul, amestecand pana ce obtineti o compozitie umeda, rel
Cand esti in bucatarie, in timpul prepararii unei retete, si constati ca iti lipseste un ingredient, varianta la indemana este sa-l inlocuiesti cu alt
Intr-un castron de inox se bat ouale, apoi se adauga untul topit si se amesteca bine, adaugandu-se bicarbonat. Se pune faina si se framanta pana se in
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti o forma de copt rotunda, tapetati-o cu hartie de copt, ungeti-o din nou si infainati-o. Intr-un cas
Incingeti uleiul intr-o oala mare la foc mediu spre tare. Adaugati telina, morcovii, ceapa si usturoiul. Sotati 10 minute sau pana ce devine transpare
Incingeti cuptorul la 190 grade Celsius. Ungeti o tava pentru 12 briose. Intr-o tigaie adanca, la foc mediu spre mare, amestecati merele, zaharul brun
Bucura-te de versiunile mai sanatoase ale preparatelor tale preferate, apeland la aceste inlocuiri istete: 1. Spaghete de dovleac in loc de paste Miez
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Ungeti o tava de copt. Bateti ouale cu zaharul pana capata consistenta si se dizolva complet zaharul. Topi
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si ungeti o forma de copt de aprox 23 x 13 cm. Intr-un castron, bateti ouale cu zaharul, iaurtul, cele 2 es
Se pregateste mai intai maiaua, in felul urmator: in apa calda se dizolva drojdia, apoi se adauga zaharul si 4-5 linguri de faina. Se lasa 10-15 minut
Intr-un castron bateti ouale cu piperul si o lingurita de sare timp de 2 minute. Adaugati faina de migdale si amestecati. Dati aluatul obtinut la rece
Asezati gratarul in treimea de jos a cuptorului si preincalziti la 220 grade Celsius. Intr-un castron micut, topiti la microunde 60 gr unt impreuna cu
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline