Dictionar de ingrediente
1. Wasabi - neutralizeaza substantele toxice din organism si ajuta la eliminarea lor; - are proprietati anti-inflamatorii, anti-microbiene si anti-can
1. Vanilie - intareste sistemul imunitar, astfel ca este eficienta impotriva infectiilor; - are efecte antioxidante; - populatiile antice considerau c
1. Ulei de masline - imbunatateste procesul de mineralizare a oaselor; - unii cardiologi recomanda consumul zilnic a cel putin 2 linguri de ulei de ma
1. Tarhon - e utilizat drept anestezic local in stomatologie; - are efecte antiseptice pentru cavitatea bucala; - e folosit in medicina traditionala p
1. Soia - contine foarte multe proteine; - reduce colesterolul si previne afectiunile arterelor, asadar diminueaza riscul aparitiei atacurilor cerebra
1. Salata verde - consumul regulat previne anemia si osteoporoza; - se crede ca mai poate preveni afectiunile cardiovasculare, Alzheimerul si chiar ca
1. Rata - conform unor studii, este eficienta in tratarea simptomelor pre-menstruale; - intareste organismul anemic ori aflat in convalescenta; - cont
1. Peste - impiedica formarea cheagurilor de sange; - este important pentru dezvoltarea prenatala si postnatala; - accelereaza procesul de slabire; -
1. Parmezan - poate fi consumat de persoanele cu intoleranta la lactoza; - are aproape de sapte ori mai mult calciu decat laptele (2 linguri parmezan
1. Oregano - are proprietati anti-bacteriene si antivirale; - constituie un tratament mai eficient impotriva giardiei decat medicamentele prescrise in
1. Naut - regleaza nivelul de zahar din sange; - micsoreaza riscul aparitiei afectiunilor cardiovasculare; - creste senzatia de satietate si diminueaz
1. Mere - ajuta la detoxifierea ficatului; - stimuleaza producerea salivei, scazand astfel nivelul bacteriilor din cavitatea bucala; - sucul de mere,
1. Mac - are efect sedativ; - trateaza anumite afectiuni ale aparatului respirator (tuse, astm, gripa etc.); - reduce nivelul colesterolului rau; - in
1. Lamaie - vitamina C este benefica impotriva infectiilor; - scade tensiunea arteriala si creste nivelul colesterolului bun; - previne anumite afecti
1. Jambon spaniol - stimuleaza formarea colesterolului bun; - furnizeaza aproape un sfert din doza de niacina recomandata zilnic; - contine: vitamine
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Cresonul indian
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii sfaturi pentru pate cum se face pateul pate din ficatei de pui dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci