Ceapa
1 Se topeste untul intr-o tigaie larga, si se adauga apoi ceapa tocata si usturoiul, care se lasa la foc mediu pana ce se inmoaie usor, cam 3 minute;
Fierbem pastele al dente in apa cu sare. Separat pregatim sosul. Intr-o tigaie punem smantana lichida si gorgonzola sfaramata si le tinem la foc potri
Taierea cepei pentru gatit este probabil una dintre primele tehnici pe care trebuie sa o invatam cu totii pentru a fi capabili sa gatim feluri variate
Amestecam boia, piper, chimen, scortisoara. Spalam pulpele de pui si le punem in amestecul de condimente. Adaugam ghimbirul razuit, usturoiul macinat
In bucatarie, fiecare aliment are specificul sau si secretele sale care asteapta sa fie descoperite si insusite corespunzator, de aceea este bine sa c
Pentru sosul de arahide curatam ceapa si o tocam marunt. Pisam usturoiul. Le calim in ulei, adaugam ghimbirul si curry, sosul de soia si laptele, apoi
Daca folositi fasole uscata, puneti-o intr-o vas, acoperiti-o cu apa rece si lasati-o la inmuiat peste noapte, apoi scurgeti si clatiti bine. Puneti f
Desi pare mai greu de crezut chiar si pe timp de iarna pietele agro-alimentare sau aprozarele de cartier sunt incarcate cu tot felul de produse vegeta
- Pentru a presara uniform cu faina tavile de copt si suprafetele de framantat puteti folosi si un ciur sau o sita. - Atunci cand amestecati ingredien
Curatam si taiem cartofii in bucati mai mari. Incingem untul si uleiul intr-o cratita cu fundul mai gros si sotam ceapa la foc mic 3-4 minute pana se
1 Se topeste untul intr-o oala, la foc mediu 2 Ceapa si telina se rumenesc in untul topit, dar nu prea mult, cam 3-4 minute 3 Se adauga apoi si orezul
Considerate de chinezi ca fiind adevarate medicamente, scocile, fie ele de apa dulce sau de mare, erau consumate ca si astazi sub diverse forme: crude
Pentru marinata ne trebuie: 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 pahar vin alb demisec, cimbru, sare, piper, boia, 2 lingurite mustar boabe. Pentru dressing
Cunoscuta inca din antichitate ca un adevarat panaceu, varza are numeroase proprietati in tratarea multor afectiuni. Bogata in special in provitamina
„Un măr pe zi tine doctorul departe“, spune o veche zicala. Desi merele sunt printre cele mai comune fructe, nu acelasi lucru putem sa spunem si despr
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Ceapa
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mesteacanul
Cunoscut din antichitate pentru multiplele sale proprietati benefice sanatatii omului, mesteacanul m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline