Ceapa
Spalam carnea si organele, le taiem in cuburi si le inabusim in ulei, impreuna cu boiaua. Adaugam apoi 100ml apa. Curatam ardeii, ii taiem in fasii, i
- Se spala fileul de peste in apa rece, se lasa la scurs, apoi se stropeste cu zeama de lamaie si se pune deoparte pe un platou; - Se toaca ceapa si m
- Se incinge uleiul de masline la foc mediu intr-o tigaie larga si inalta si se adauga aici ceapa tocata, morcovii tocati, siropul de rodie si chimion
Punem graul bulgur sau arpacasul sa se umfle in supa calduta timp de 30 de minute. Tocam ceapa si cimbrul, taiem dovleceii si lamaile. Calim ceapa in
Uleiul de nuci este un ulei delicat, obtinut de obicei prin presare la rece, ca si cel de masline, si are o culoare galben-inchis, apropiata de aceea
Foarte important de stiut pentru toate aspectele care privesc curatenie si igiena din bucatarie este faptul ca nu e bine sa se lase nimic murdar pentr
Taiem calamarii rondele de 2 cm grosime. Facem o marinata din 3 linguri zeama de lamaie, sare, piper, putin ulei de masline si patrunjel. O turnam pes
Intr-un castron, amestecam branza cu smantana si uleiul. Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul si le incorporam in crema de branza. Condimentam cu un
Spalam merele si le taiem in jumatati. Le scobim miezul pana obtinem o cupa. Indepartam samburii si partea lemnoasa si tocam marunt restul de miez. Ru
Spalam pulpele, le curatam si le lasam sa se zvante. Le prajim pe ambele parti 5-10 minute. Adaugam ceapa, ardeiul si usturoiul tocate marunt. Mai las
Cam a venit perioada aprovizionarii pentru iarna si borcanelele parca cer umplute cu tot felul de muraturi: de la castraveti si traditionalele patlage
Operatiile de cezariana reusite nu sunt intotdeauna si lipsite de complicatii ulterioare pentru mama, iar adoptarea unei diete adecvate este acum, mai
Incepem prin a prepara marinata. Amestecam bine toate ingredientele pentru marinata cu putina apa, apoi ungem pestii cu amestecul acesta. Lasam acoper
Taiem dovleacul cuburi, spalam rosiile si le taiem in doua, pregatim spanacul si il lasam sa se scurga. Curatam ceapa si usturoiul, apoi le tocam cubu
Inmuiem chifla. Fierbem 3 oua semi-moi. Tocam ceapa si salvia marunt. Calim ceapa in uleiul incins. Adaugam salvia si usturoiul pisat. Stoarcem chifla
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Ceapa
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lemn dulce
Lemnul dulce este o planta din familia fabaceae, inrudita cu fasolea, ale carei radacini sunt comest...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun