Ceapa
Preparam o marinata din vin, boia, usturoi pisat, foile de dafin maruntite, nucsoara, ulei, otet, enibahar, cuisoarele zdrobite, ceapa taiata julienne
Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii punem intregi la fiert in apa cu putina sare si cu semintele de chimen. Este bine sa alegeti cartofi mai mi
Curatam ceapa si morcovul, le spalam si le tocam marunt. Le calim in ulei 5 minute, apoi punem in cratita ficateii de pui spalati si curatati si cimbr
Taiem fleica in felii si o presaram cu sare, piper, boia si cimbru. O prajim inabusit in 50ml ulei si 1 cescuta de apa pana cand se evapora toata apa,
Curatam ciupercile, le spalam si le punem la fiert, impreuna cu ceapa, morcovul si cartofii, in 2 litri de apa. Adaugam foile de dafin, sare si piper,
Procesorul de alimente, prea putin utilizat chiar si de catre bucatarii cu mare experienta, este unul dintre cele mai versatile dispozitive electrocas
Curatam puiul, il taiem in doua jumatati, il spalam si il scurgem bine de apa. Spalam legumele si, fara a le curata de coaja, taiem vinetele, cartofii
Pt un borcan de 800ml se pune: otet pina la dunga de jos a borcanului inainte sa punem castravetii, se pun castraveti sa se umple borcanul, se pun 2 l
Se pregatesc mai intai rosiile, taind un capac in partea lor superioara si golindu-le complet de seminte si pulpa. Se pun apoi la scurs, cu gura in jo
Se incalzeste cuptorul la 200 de grade, se curata si se spala cartofii foarte bine, apoi se impung cu o furculita pe toate partile, se ung bine cu unt
Se curata morcovii, se spala se pun la fiert in apa cam 20-25 minute. Intre timp fierbeti orezul cam 10-15 minute, il clatiti cu apa rece, il strecura
Curatam si spalam bine legumele. Taiem prazul in bucati de 2 cm. Il punem intr-o cratita la calit in ulei. Cand prazul incepe sa se ingalbeneasca, ada
Se coc vinetele, de preferat la flacara aragazului ca sa se elimine cat mai multa zeama amara, dupa care se curata sub jetul de apa rece pentru a inde
Spalam carnea si o lasam sa se scurga de apa. Incalzim uleiul intr-o cratita si punem carnea sa se rumeneasca. Adaugam cepele intregi, curatate si le
Curatam carnea de pielite si tendoane, apoi taiem pieptul si pulpele in bucati de circa 3cm. Spalam carnea si o lasam sa se scurga de apa. Amestecam i
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Ceapa
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Musca spaniola
Desi nu este practic un condiment, iar in cele mai multe tari este chiar considerat ca substanta ile...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun