Ceapa
Fleica se taie in fasii de max 1 cm grosime si apoi fiecare fasie in 2 sau 3 bucatele. Se pun intr-o craticioara (eventual din fonta) peste uleiul uso
Stafidele se pun la hidratat in putina apa in care am adaugat coniacul in asa fel incat lichidul doar sa le acopere. Ceapa se curata de foile exterior
Legumele se spala. Morcovii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare, dovleceii se dau de asemenea pe razatoarea mare. Ceapa se curata de coaja
Se pregateste umplutura: se inabusa in putin ulei ceapa de apa, taiata marunt. Ficateii de pasare se taie cat mai mici si apoi se inabusa impreuna cu
Ceapa tocata fin se inabusa in putin ulei si se sareaza dupa gust. Se lasa pe foc redus sa se inabuse aproximativ 15 min, amestecand continuu si se ad
Feliile de paine se taie in cuburi cu latura de pana la 1 cm si se coc la foc redus in cuptor. Trebuie sa capate o culoare galben rosiatica, fara a le
Se taie cotorul conopidei, se spala, se scurge si apoi se desparte in buchetele mici. Se pune apa si putina sare, intr-un vas, sa fierba. Cand clocote
Intr-un vas se pune sa se inabuse in putin ulei de masline (1 lingura) ceapa taiata lamele fine. Focul trebuie sa fie redus si ceapa se mentine pe foc
Gatitul este o arta, dar si o meserie si, ca orice meserie, are si o metodologie a sa proprie, cu reguli clare, simplu de urmat, care nu permit gresel
Ceapa se curata de coaja, se taie solzisori dupa care se pune la inabusit la foc redus, intr-o craticioara care nu lipeste, impreuna cu 100 ml de apa.
Tocam ceapa si calim jumatatea din ea in ulei. Adaugam rosiile, le condimentam si le inabusim 30 de minute. Adaugam busuiocul . Topim untul, apoi cali
Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in coaja cu 1 lingurita de sare. Intre timp, taiem sunculita in bastonase. Curatam ceapa, o spalam si o taie
Curatam, spalam, scurgem de apa si uscam pieptul de pui. Il taiem in fasii de 1cm grosime si le condimentam cu sare si piper. Indepartam partea cu sor
Punem la fiert boabele de fasole in apa cu sare. Intre timp, curatam usturoiul, ardeiul iute si ceapa verde, le taiem rondele si le punem intr-un cast
Ceapa se toaca marunt si se inabusa intr-o lingura de ulei. Ciupercile curatate, spalate, scurse si tocate marunt se adauga peste ceapa inabusita. Se
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Ceapa
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun