Ceapa
In primul rand, pestele se cumpara din supermarket cu o greutate corespunzatoare numarului de persoane care il vor servi la masa. Cuptorul se incalzes
Incalziti cuptorul la 230 grade Celsius. Puneti buchetele de broccoli intr-un castron mare, dupa care adaugati ceapa tocata, rosiile cherry, usturoiul
Carnea de vita si ciupercile se taie in lamele subtiri. Felia de carne de porc impanata usor cu grasime se toaca impreuna cu 1/2 din usturoiul verde.
Salata se spala bine la jet de apa rece. Se pune intr-o sita la scurs. Intr-o oala se prepara o supa concentrata de legume, punanad la fiert legumele
Pieptul de pui se taie in doua pe lungime si apoi fiecare jumatate in lamele. Ceapa se curata de coaja si se taie si ea in lamele fine. Mierea se ames
Se spala organele bine in cateva ape, pana ramane apa curata. Se pun in apa cu otet si sare timp de 30 minute pentru a iesi eventualele mirosuri. Se f
Carnea se parleste la flacara, se spala bine cu apa rece, se scurge si se dezoseaza, taind-o in cuburi. Se pune intr-un vas uleiul si se incinge. Buca
Morcovii se taie in felii sau chiar pai. Daca sunt mici, se curata de coaja si se lasa intregi. Se pun la fiert in apa clocotita cca 15 min, se adauga
Carnea de miel se parleste la flacara directa, la aragaz pentru a inlatura eventualele fire din blana. Se spala bine in apa rece. Intr-o oala mai mare
Faina se amesteca cu untul inmuiat la temperatura camerei. Laptele caldut se toarna peste aceasta baza si se amesteca in continuu cu un tel pentru a e
Ceapa se curata si se taie felii subtiri. Se pune intr-o tigaie si se inabusa putin dupa care se scoate si se pune intr-un vas de Jena. Morcovul, teli
Pulpa se dezoseaza si se taie in cuburi. Se pune intr-un vas cu ulei de masline sa se rumeneasca. Imediat ce s-a rumenit, se adauga ceapa taiata marun
Varza se curata de cotor, se desareaza in apa usor calduta, se scurge bine si fiecare frunza – in cazul in care acestea sunt mari - se taie in jumatat
Ardeii se curata de seminte si se introduc in cuptorul incalzit la 180°C si se coc aprox 20 min pana ce li se crapa coaja. Se curata de coaja si se ta
Pieptul de pui se curata, se spala, se taie longitudinal in doua, i se indeparteaza partea osoasa si se marineaza intr-un vas in care am pus 2 linguri
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Ceapa
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun