Ceapa
Modul de preparare a puiului este descris in detaliu in cartea "Anotimpuri gastronomice - Primavara", la pagina 107. Foto: Carte
Curry este la baza un sos indian picant, pregatit cu diverse condimente si raspandit cu mici diferente intr-o mare parte a Asiei de Sud si Sud-Est, in
Topiti jumatate din unt si rumeniti pieptul de pui pe ambele parti. Adaugati zeama de lamaie, sare si piper, lasati focul mic si gatiti 20 min. Scoate
Pestele se curata, se spala, se taie in portii si i se da sare. Cartofii, ceapa si ardeiul verde se curata, se spala si apoi se taie in felii subtiri.
Aasezati ardeii, feliile de rosii si ceapa pe 4 farfurii. Amestecati usturoiul cu uleiul de masline si otetul si turnati peste salata din fiecare farf
Incingeti untura intr-o tigaie. Adaugati carnea de porc si sotati usor. Scoateti carnea si puneti-o intr-o cratita. Scurgeti din untura, lasand aprox.
Intr-o tigaie, incingeti o lingura de ulei la foc mediu. Adaugati ceapa si usturoiul si sotati 4-5 min. Adaugati rosiile, ardeiul iute, pudra de chili
Fierbem spanacul in apa cu sare, apoi il punem la scurs. Morcovii curatati si spalati ii punem intr-o alta cratita la fiert. Tocam ceapa marunt si o p
Se caleste ceapa, se pun carnatii sau slanina, bine prajite, dupa care se toarna cirul fiebinte amestecat cu branza. Se lasa cateva minute la foc, dup
Taiati ficateii cubulete. Spalati si uscati bine. Fierbeti pastele in apa cu sare. Topiti untul intr-o tigaie, adaugati piper si o lingura de ulei de
Fierbeti morcovii cu zaharul in suficienta apa cat sa-i acopere, pana se inmoaie. Intre timp, caliti ceapa in ulei, pana devine aurie. Peste ceapa ada
Taiati pulpa de miel in bucati de aprox 2 cm si puneti-le intr-un castron. Adaugati toate condimentele si o lingura de ulei si amestecati bine. Acoper
Carnea de miel se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si usturoiul verde se taie in bucati mai mari. Dupa ce s-a calit
Incingeti uleiul intr-o oala cu capac sau intr-un cuptor olandez, daca aveti. Rumeniti uniform bucatile de carne de miel. Luati carnea cu o paleta si
Spalam bine ficateii si pieptul de pui. Punem pieptul de pui in apa rece cu sare si lasam sa fiarba. Intr-o tigaie cu capac, inabusim ficateii de pui
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Ceapa
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun