Ceapa
Pentru piure: Fierbeti cubuletele de cartofi cu sare (aprox. 10 minute), scurgeti bine si zdrobiti-le piure. Adaugati 55 gr unt si amestecati sa se to
Rosiile se fierb impreuna cu cardamom-ul si pasta de usturoi si ghimbir pana devin piure. Separat, intr-o tava se pun 4 linguri de ulei. Peste uleiul
Incingeti cuptorul la 260 grade Celsius. Taiati fileul de somon in 2, lasand pielea. Clatiti si tamponati cu prosoape de hartie. Frecati fileurile cu
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Incingeti uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Adaugati ceapa si gatiti 2-3 minute, amestecand. Adaugat varz
Ce-ai zice sa gatesti astazi una din retetele pe care si bunica le prepara? Este ideala pentru serile in care ajungi acasa de la munca si nu mai ai ni
Intr-o cratita mica, puneti stafidele, otetul, uleiul si zaharul si aduceti la fierbere. Luati de pe foc si lasati sa se raceasca. Intr-un castron mar
La inceputuri, stramosii nostri mancau doar crud. Dupa ce si-au dat seama cum se face focul, au inceput sa gateasca. In timp, au aparut diverse metode
Se pune spanacul la fiert. Ceapa si rosia se toaca marunt, iar ghimbirul se taie in felii subtiri. Intr-o tigaie cu ulei se pune la calit usturoiul to
Incingeti ulei de masline intr-o tigaie adanca si caliti usor ceapa, usturoiul, ardeiul gras si cartofii, pana cand ceapa devine moale. Acoperiti cu s
Kofla Mixture: Intr-un bol se pune carnea tocata de pui, peste care se adauga restul ingredientelor (necesare pentru Kofla mixture) si se amesteca bin
Puneti toate ingredientele intr-un castron si amestecati bine. Formati mingi de marimea unui ou. Prajiti in ulei incins pana se rumenesc uniform. Foto
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Ungeti usor 6 vase ramekin cu dimensiunile: 8 cm diametru x 4 cm inaltime. Tapetati formele cu hartie de c
Incingeti uleiul si caliti carnea, ceapa, ardeiul iute si usturoiul pana se inmoaie. Adaugati cartofii, rosiile si ierburile si gatiti la foc mic, pan
Incingeti uleiul intr-o tigaie. Inveliti fiecare prepelita intr-o felie de bacon si puneti in tigaie impreuna cu ceapa. Gatiti pana cand se rumenesc p
Intr-un bol se toarna faina, se adauga apa si sare, iar apoi se amesteca si se framanta compozitia pana se obtine o coca groasa. Aluatul obtinut se im
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Ceapa
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Piper Szechuan
Piperul Szechuan (Sichuan) isi trage numele de la o provincie din China, unde este des utilizat in b...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun