Ceapa
Este important ca puiul sa aiba piele, dar trebuie dezosat inainte de a-l gati. Puteti face acest pas acasa, sau apelati la macelar, daca de la el cum
Preparati aluatul din ingredientele date si incorporati ghimbirul, migdalele si miezul de nuca. Intr-o farfurie intinsa, amestecati semintele de susan
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie adanca la foc mediu. Adaugati ceapa feliata si amestecati pana s
Rupeti painea in bucatele si puneti-o intr-un castron impreuna cu laptele. Lasati deoparte. Intr-o tigaie mare, sotati ceapa in 15 grame de unt clarif
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Tapetati o tava mare de cuptor cu hartie de copt. Intr-un castronel, amestecati pesmetul cu lapte. Lasati
In oala in care se va prepara supa, puneti ulei de masline cat sa acopere fundul si sotati usturoiul si ceapa, tocate fin. Adaugati cimbru uscat si o
Incingeti cuptorul la 200 grade Celsius. Asezonati bucatile de pui cu piper si 3/4 lingurita de sare. Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca la foc med
Incingeti uleiul intr-o oala mare la foc mediu spre tare. Adaugati telina, morcovii, ceapa si usturoiul. Sotati 10 minute sau pana ce devine transpare
Carnea se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se rumeneste in 3-4 linguri de untura. Se taie legumele, astfel: morcovii se taie cub
Intr-o punga resigilabila, puneti 60 ml din zeama de portocala, amestecata cu zeama de lamaie, sare si piper. Adaugati pieptul de pui, sigilati punga
Prajiti ouale de prepelita pana ce marginile devin crocante si albusurile sunt bine gatite. Daca nu vreti galbenusuri moi, intoarceti ochiurile sa se
Se incinge o oala de inox cu fund dublu pana devine foarte fierbinte. Se pune ulei si imediat se adauga carnea taiata cuburi. Se caleste carnea pana i
Intr-o oala, topiti untul la foc mediu. Caliti ceapa in unt pana se inmoaie. Adaugati cartofii si supa de pui, amestecati, aduceti la fierbere si apoi
Bateti pieptul de pui pana ajunge la o grosime uniforma de aprox 6 mm. Incingeti uleiul de struguri intr-o tigaie la foc mediu, adaugati ceapa tocata
Puneti la fiert orezul salbatic cu 750 ml apa, la foc mic, cu capac, aprox. 45 de minute. Intre timp, sotati in unt ceapa, morcovii si cartofii. Adaug
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Ceapa
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata