Bezea
Se intampla deseori sa nu-ti iasa bezeaua asa cum ai dorit? Iata cateva sfaturi pentru o bezea perfecta, de fiecare data: 1. Bate ouale Incepe prin a
Preincalziti cuptorul la 180 grae Celsius. Amestecati untul topit cu 150 gr zahar tos si cele 3 galbenusuri. Incorporati treptat faina cernuta cu praf
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius si ungeti cu unt o forma de copt rotunda si joasa, de 18 cm diametru. Pentru aluat: Cerneti faina cu praful
Bateti albusurile spuma la viteza medie. Incorporati sarea si sosul tartar si continuati sa bateti pana se formeaza varfuri moi. La viteza mica, incor
Amestecati cafeaua instant cu amidonul de porumb si lasati deoparte. Bateti albusul pana se formeaza varfuri moi. Apoi, continuand sa bateti, adaugati
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Topiti la 120°C cele 100 g de zahar in apa. Intre timp, bateti albusurile cu cele 25 g zahar ramase
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Topiti la 120°C cele 200 g de zahar in apa. Intre timp, bateti albusurile cu cele 50 g zahar ramase
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Puneti la topit pe foc la 121° C cele 200 g de zahar cu apa. Intre timp, bateti albusurile spuma cu
Se pregateste aluatul de clatite folosind ingredientele necesare. Se prajesc 8 clatite, cat mai subtiri si se scot pe o farfurie. Pentru umplutura, br
Amestecati zaharul si amidonul de porumb si adaugati treptat laptele. Fierbeti intr-o oala la foc scazut spre moderat, amestecand in continuu - nu las
Se separa, cu foarte multa atentie, albusurile de galbenusuri. Se pun albusurile tinute la temperatura camerei in bolul mixerului si se bat cu sarea,
Pentru blat, amestecam zaharul, amidonul si praful de copt. Batem albusurile spuma, adaugand treptat cate o lingura din amestecul cu zahar. Pentru un
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Bezea
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Seminte de Nigella
Nigella este o familie de plante originare din Europa de Sud, nordul Africii si Asia de S-E, iar fru...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii sfaturi pentru pate cum se face pateul pate din ficatei de pui dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci