Franta
Amestecati orezul, ceapa, patrunjelul, concentratul de pui, cimbrul, pudra de usturoi, piperul negru si cayenne, sarea si foaia de dafin. Intr-o tigai
Pain au chocolat, sau painea cu ciocolata, este un desert frantuzesc, cunoscut si sub numele de "chocolatine". Este un produs dulce, de patiserie, ce
Stim care sunt mancarurile traditionale romanesti, in special cele de sarbatori, insa ce bunatati se servesc in alte tari? Iata cateva mancaruri popul
Feliati prunele si amestecati-le intr-un castron cu miere, zahar si zeama de lamaie. Intindeti aluatul in forma de rotund. Puneti in mijlocul aluatulu
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Topiti ciocolata cu untul maruntit la microunde sau la baie de aburi. Spalati portocalele si razuiti coaja
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Ungeti interiorul formelor de inox cu unt, tapetati-le cu faina si asezati-le intr-o tava de copt. Amestec
Ceapa alba si ceapa frantuzeasca (salota) se curata si se taie felii intr-o cratita. Apoi se pun crengute de cimbrisor, piper si sare si se calesc toa
Din 29 iunie, incepe calatoria in lumea rafinamentului culinar frantuzesc, alegand produsele Duc de Coeur disponibile in Saptamana Franceza la Lidl. R
Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, se condimenteaza si se prajeste in tigaie, cate 7-8 minute pe fiecare parte. Apoi, se pune la cuptor
Puneti in robotul de bucatarie, cu lama de aluat montata: faina, zaharul, malaiul si sarea. Pulsati de cateva ori. Adaugati untul si pulsati pana ce a
Se dizolva sarea de mare in lapte, apoi se adauga ficatul, se acopera cu lapte si se lasa 1-2 ore la frigider. Dupa 2 ore se scoate ficatul din lapte
Ciocolata este unul din cele mai iubite si dorite deserturi de catre consumatorii din intreaga lume. In fiecare zi, sunt oferite si savurate mii de ti
Prajiti baconul la foc mediu pana devine crocant. Puneti-l pe prosoape de hartie absorbante, pentru a indeparta excesul de grasime. Dupa ce se raceste
In perioada sarbatorilor de Paste, brutariile Paul isi imbogatesc meniul cu produse concepute special pentru mesele festive sau pentru a fi daruite ce
Tuturor ni s-a intamplat sa mancam pe fuga si, de multe ori, am ajuns la cate un fast-food. Arunca o privire asupra acestor 7 reguli frantuzesti, pent
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Franta
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun