193135987363285

Descopera traditiile culinare romanesti

Home» Descopera traditiile culinare romanesti
Retete Descopera traditiile culinare romanesti - Sos de rosii cu smantana
Se toaca ceapa si se dinstuie in ulei, dupa care se adauga faina alba. Se toarna supa de legume (sau apa si cubul de concentrat). Se curata si se toac
Retete Descopera traditiile culinare romanesti - Clatite Ana Lugojana (Clatite banatene)
Se pregateste aluatul de clatite folosind ingredientele necesare. Se prajesc 8 clatite, cat mai subtiri si se scot pe o farfurie. Pentru umplutura, br
Retete Descopera traditiile culinare romanesti - Malai copt ca in Banat - de post
Apa se pune la fiert. Cand da in clocot se opareste malaiul, adica se pune apa fiarta peste cantitatea de malai, se amesteca (sa fie pastos) si se las
Retete Descopera traditiile culinare romanesti - Scordolea cu peste sarat ca la Uzlina
Pestele se pune in apa calduta ca sa se desareze bine. Daca e nevoie, se schimba apa. Se pune la fiert, se scoate si, dupa ce s-a racit, se dezoseaza
Retete Descopera traditiile culinare romanesti - Chiftelute din peste alb
Pestele alb se spala, se curata, dupa care se inmoaie painea alba in apa. Dupa ce s-a inmuiat, painea se stoarce bine de apa. Verdeata se spala bine.
Retete Descopera traditiile culinare romanesti - Plachie ca in Delta Dunarii
Crapul se curata, se spala si se portioneaza in 10 bucati si se prajeste. Ceapa se curata, se spala, se taie solzi. Usturoiul se curata, se spala si s
Retete Descopera traditiile culinare romanesti - Bors de sfecla rosie
Se coc in cuptor sfeclele rosii. Se taie marunt ceapa, morcovul si cartofii. Se face o dirasala din oua si smantana. Se pun la calit zarzavaturile, ap
Retete Descopera traditiile culinare romanesti - Pastrav cu smantana
Se sterge bine pastravul cu un servet. Se pune la fiert smantana cu sarea, se pune pastravul si se fierbe in jur de 10 minute. Dupa ce s-a fiert se ad
Retete Descopera traditiile culinare romanesti - Tocinei
Se curata cartofii si se rad pe razatoarea mica (trebuie sa devina o pasta). Se amesteca bine cu faina, ouale, sare si piper. Se amesteca apoi cu bran
Retete Descopera traditiile culinare romanesti - Varza cu taitei de casa
Din faina, oua, apa si sare se pregateste coca de taitei, care apoi se intinde in foi, se lasa sa se zvante, se ruleaza sul si se taie in fasii subtir
Sfaturi Descopera traditiile culinare romanesti - Descopera arta culinara traditional romaneasca
Ieri a avut loc lansarea proiectului de responsabilitate sociala "Descopera traditiile culinare romanesti!", dezvoltat de Bucatarasul cel Dibaci si Ru



Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Adevarurile care raman doar in minte si nu sunt traite practic ne hranesc tot atat de putin ca o mancare ce ramane in camara"
Richard Wurmbrand
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro