Descopera traditiile culinare romanesti
Se amesteca malaiul cu apa si sare. Se framanta bine, ca un aluat. Din compozitia obtinuta se modeleaza turtite de marimi medii. Fiecare turtita se pu
Carnea se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se rumeneste in 3-4 linguri de untura. Se taie legumele, astfel: morcovii se taie cub
Se incinge o oala de inox cu fund dublu pana devine foarte fierbinte. Se pune ulei si imediat se adauga carnea taiata cuburi. Se caleste carnea pana i
Rosiile se decupeaza si li se scoate miezul, apoi se asaza cu taietura in jos ca sa se scurga. Se umple fiecare rosie cu compozitia preparata conform
Se face o compozitie din bere neagra, vin, pasta de ardei, miere si condimente, intr-o cratita antiaderenta. Se adauga scaricica afumata, se acopera c
Crapul se curata bine de solzi si se presara cu sare. Apoi se frige bine pe gratar, pe ambele parti, pana se rumeneste bine. Intre timp, se taie legum
Preparare aluat foietaj: Se pune faina intr-un castron si se presara cuburile de unt la temperatura camerei si taiate in bucati egale deasupra ei. Se
Ouale se fierb si se dau prin razatoarea mica. Cascavalul se da si el prin razatoare, apoi se amesteca cu ouale si se framanta ca o pasta. Carnatii se
Limba se pune la fiert impreuna cu condimentele. Dupa fierbere se toaca marunt si se indeparteaza toate pielitele. Separat, se caleste ceapa tocata ma
Se caleste ceapa, pana prinde o culoare usor aurie si se adauga orezul. Apoi se adauga bulionul si condimentele. Se amesteca bine si se lasa la racit.
Mod de preparare cotlet: Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute. Mod de preparare sos: Se calesc ceapa si ciupercile in ulei. Se adauga sman
Se face maiaua astfel: se inmoaie drojdia cu putin lapte caldut si se adauga putina faina; se lasa la dospit 10-15 minute. Se adauga faina, zaharul, u
Se face un sos marinat din ulei, vin, piper, sare, coriandru, usturoi, boia si se lasa carnea la marinat timp de 24 de ore. Apoi, se frige carnea pe g
Mod de preparare coltunasi: Se pun ouale intr-un castron, se adauga faina si putina sare. Se amesteca faina cu ouale, apoi se framanta aluatul pana ce
Mod de preparare taitei Se pun ouale intr-un castron, se adauga faina si putina sare. Se amesteca faina cu ouale, apoi se framanta aluatul pana ce se
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata