Craciun
Cand iti decorezi bucataria pentru sarbatori, cheia este sa eviti dezordinea. Limiteaza-ti numarul de decoratiuni festive si incorporeaza doar una sau
Cerneti intr-un castron faina cu bicarbonatul de sodiu si condimentele si amestecati sa se combine. Lasati deoparte. Mixati untul cu zaharul, adaugati
Se pregateste mai intai maiaua, in felul urmator: in apa calda se dizolva drojdia, apoi se adauga zaharul si 4-5 linguri de faina. Se lasa 10-15 minut
Bateti albusurile spuma la viteza medie. Incorporati sarea si sosul tartar si continuati sa bateti pana se formeaza varfuri moi. La viteza mica, incor
Pentru inceput, puneti biscuitii intr-o punga pe care o puteti sigila si treceti peste ei cu sucitorul pana sunt foarte bine maruntiti, ca firimituril
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si puneti hartiutele de briose in formele de copt. Intr-un castron mare, cerneti impreuna faina cu praful d
Cate popoare exista, tot atatea obiceiuri de Craciun. De aceea, uneori, visam sa ne petrecem sarbatorile de iarna in alte regiuni decat cea in care lo
Datorita diferentelor de religie si cultura, Craciunul este sarbatorit diferit in lume. Iata cateva traditii mai putin cunoscute de pe glob: Craciunul
De pe masa festiva de Craciun nu trebuie sa lipseasca in nici un caz bauturile. Daca iti doresti ca anul acesta sa pregatesti ceva mai special, iata m
Pentru petrecerea de Craciun ne dorim sa aratam cat mai bine. Mergem la cumparaturi, ne achizitionam hainele dorite, ne gandim la accesorii etc. Uneor
Ouale se sparg si se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul. Se cerne faina si amidonul si se adauga usor compozi
Intr-un bol se zdrobesc fin migdalele, alunele de padure si jumatate din cantitatea de zahar tos (se pot si toca, fie prin masina speciala de tocat nu
Maiaua: Se freaca zaharul cu drojdia pana se lichefiaza. Se adauga laptele caldut si se presara putina faina. Se amesteca putin, se acopera si se asea
Topiti untul cateva secunde in cuptorul cu microunde. Amestecati cu telul toate tipurile de faina intr-un castron mare. Adaugati untul topit si albusu
Inmuiati untul cateva secunde la microunde. Adaugati zaharul si amestecati cu telul pana compozitia devine omogena, apoi incorporati ouale, continuand
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Craciun
Pentru deserturi apelati si la papaia, pepene galben, struguri brumati sau migdale servite cat mai simplu.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Piper Szechuan
Piperul Szechuan (Sichuan) isi trage numele de la o provincie din China, unde este des utilizat in b...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline