Condimente
Ghidul tau de condimente.
Ordoneaza alfabetic :
A-Z | Z-A
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ale carei frunze, seminte si flori sunt comestibil
Cubebul este o specie foarte rara de piper, cu un gust relativ apropiat de al piperului, dar ceva mai amar si mai putin iute. Cubebul este originar di
Sunt un condiment obtinut din mugurii unui arbore exotic (Caryophyllus aromaticus) din familia mirtaceelor. Arborele este originar din Insulele Moluce
Provenind din Asia de Sud, frunzele de curry sunt un condiment cunoscut in India si zonele invecinate de secole. Ele nu trebuie confundate cu praful c
Galangalul este denumirea generica pentru o specie de plante originare din Asia de S-E folosite pe post de condiment in bucatarie. Se foloseste radaci
Cunoscut sub denumirea oficiala Zingiber officinale, ghimbirul este o planta erbacee din regiunile tropicale, cu rizom aromatic bogat in uleiuri eteri
Originare din Franta, asa cum ne indica si denumirea lor, Herbes de Provence sunt un amestec util de condimente specific regiunii Provence din Franta,
Cu o origine incerta, hreanul a trecut prin istorie ca un fel de condiment alternativ, preferat rar in bucatarie probabil din cauza gustului sau puter
Asemanandu-se ca forma cu graul, hrisca este in realitate o pseudo-cereala cu proprietati nutritive de exceptie, cunoscuta omului de mii de ani atat c
Iasomia (Jasminum officinale) este o planta foarte cunoscuta care provine din aria Marii Mediterane si care poate fi cultivata atat pentru aspectul sa
Ienibaharul este un print al condimentelor gratie gustului sau deosebit care parca ar insuma pe acela al mai multor condimente la un loc. Ca loc de or
Cunoscutele boabe de ienupar, folosite in retetele culinare din intreaga lume sunt de fapt conuri de conifer cu o structura aparte, astfel incat se cr
Cunoscuta sub denumirea stiintifica de Citrus hystrix, lamaia Kaffir provine de la arbustul de gradina cu acelasi nume, originar din Laos, Indonesia,
Lemnul dulce este o planta din familia fabaceae, inrudita cu fasolea, ale carei radacini sunt comestibile si care sunt partial solubile in apa. Lemnul
Este foarte aromat, destul de asemanator cu telina. Chiar daca nu i se cunoaste exact originea, se presupune ca ar proveni din Asia centrala, dar este
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun