Arhiva coolinaria
La fel ca si ciorba de burta supa Zurek este un fel culinar menit sa dreaga efectele unei nopti de chef cu nabadai fiind preparata simplu si rapid.
Toate acestea se amesteca dupa care luati cate o cantitate de compozitie in palmele umede si le dati forma de mingiute. Puneti ceapa la calit, adaugati 3 litri de apa si lasati sa fiarba la foc mare.
La romani, nu e masa consistenta si serioasa fara o ciorba sau un bors gustos. Daca este groasa ne tine de foame pentru ca e satioasa, iar daca e subtire ne putem bucura de ea in totalitate pentru ca
Dupa atatea mancaruri grase consumate in anotimpul rece iti recomand sa incerci aceasta ciorba de salata.
Se amesteca faina, laptele, oul si un varf de sare, dupa care se adauga si patrunjelul tocat. Dupa ce totul se transforma intr-o pasta omogena se prajesc 4 clatite subtiri. Dupa ce clatitele sunt gata
Intr-o oala se pune la fiert zarzavatul tocat marunt cu sare. Intr-o tigaie cu ulei sa caleste putin ceapa fin tocata presarata cu boia de ardei. Se amesteca si cand zeama in care a fiert zarzavatul a
Puiul se curata, se spala si se pune la fiert in 2,5l apa rece. Dupa ce s-a fragezit se ia spuma de deasupra si se pune putina sare. Se lasa iar la fiert 10 minute dupa care se adauga borsul, mararul
Este o supa usoara si plina de vitamine si minerale, ideala pentru starile gripale sau de raceala. Contine din belsug vitaminele A si C precum si calciu. Avand un gust delicios poate fi servita si la
Probabil ca esti plictisita sa gatesti mereu clasicul bors sau ciorba. Iata o idee pentru un pranz delicios: supa crema de pui.
Reteta acesta de ciorba de legume cu bacon este extrem de binevenita atunci cand e ger afara. Noi am pregatit-o saptamana aceasta si ne-a placut foarte mult.
Curatati pestele si puneti-l la fiert in 3 litri de apa impreuna cu vinul, telina, o parte din ceapa, rosiile, lamaia si morcovii. Scoate-ti oasele de peste si prajiti pestele intr-o tigaie unde ceapa
Coastele de vita, se mai spune si blet, se taie în portii, se spala, se oparesc si se pun la fiert cu 3,5 litri de apa clocotita. Se fierbe 1 ora si 30 de minute, spumându-se continuu pâna ramâne
Se spala, si se taie legumele marunt. Se pun la fiert intr-o oala mare cu apa si piper pana se sfarama. Cand toate legumele sunt fierte, le scoatem si le mutam intr-un castron (exceptand ceapa pe care
Daca avem si oase de vaca, le fierbem in apa in care adaugam sare pentru aproximativ 2 ore si jumatate. In zeama obtinuta dupa strecurarea fierturii se pun in continuare la foc legumele (spalate si ta
Amestecati dovleacul cu ceapa, morcovul si telina intr-o oala mare de supa. Adaugati pieptul de pui si apa. Aduceti compozitia la punctul de fierebere la o temperatura medie. Reduceti apoi temperatura
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob