Arhiva coolinaria
Daca simti ca ai intrecut masura cu atatea mancaruri grase, primavara iti ofera nenumarate verdeturi care te pot ajuta sa treci peste astenie. Din acest registru iti recomanda supa-crema de spanac –
1 Se curata asparagusul si se taie fin, apoi se pune in oala de supa, in apa rece cu sare sau in zeama de supa pastrata la rece. 2 Se da focul la mediu si se pune oala pe foc, se adauga prazul tocat s
1 Se curata bine pestele, se scot toate oasele si se taie in bucati mai mici, apoi se lasa la indemana, intr-un bol pe masa. 2 Se curata prazul bine, se indeparteaza cozile verzi si se toaca fin. 3 Se
1 Se piseaza usturoiul si se amesteca omogen cu lingura de sare. 2 Amestecul de sare si usturoi se pune in oala de supa si se toarna apa, apoi, la foc mediu, se aduce apa la un clocot usor dupa care s
1. Se topeste untul intr-o oala larguta la foc mediu. Se adauga ceapa si se rumeneste pana ce devine aurie. 2. Se taie carnea afumata in cubulete si se adauga impreuna cu mazarea in oala, se amesteca
Ce poate fi mai gustos si mai sanatos cand afara este ger decat o supa calda! Din aceasta serie iti recomand o supa germana cu praz, pe care o prepari in 20 de minute.
Desi un aliment oarecum dipretuit in zilele noastre, nautul este o leguma plina de nutrimente utile, contine fibre alimentare din belsug, dar este si bogat in proteine. Avand un continut mai mare de z
1 Se incalzeste supa de legume pana la clocot si apoi se adauga sosul de soia 2 Se adauga feliile de radacina de ghimbir si se lasa la clocot vreo 6 minute; apoi se scot, se toaca marunt si se pun deo
Din aproape toate legumele radacinoase putem prepara supe excelente pentru ca se paseaza bine si au un gust proaspat care se completeaza excelent cu aroma condimentelor. Morcovii in special, pot fi pr
1 Se combina vinul sec cu apa intr-o oala, se adauga cubuletele de concentrat de porc si se da la clocot pana ce se dizolva acestea 2 Se toaca marunt varza acra, se toaca si cepele si se adauga totul
Supa crema de sparanghel este pe drept cuvant una dintre cele mai gustoase supe mancate vreodata: cremoasa, fina, cu o aroma fina de sparanghel. Intr-un cuvant absolut delicioasa! Daca va place sparan
1 Intr-o oala de supa prajiti in uleiul de masline ceapa, morcovul, telina si usturoiul pana ce se patrund usor. Adaugati apoi rosiile si supa concentrata de legume. Lasati la foc mic 10 minute. 2 Int
Minestone este o supa de legume groasa, preparata din orice fel de legume de sezon. Putem adauga paste scurte sau orez, dar varianta pe care v-o propun eu contine tortellini.
Un piure gros din fasole uscata fiarta este ingredientul de baza al acestei supe consistente originara din zona rustica a Toscanei. Aceasta supa de fasole alba se poate servi atat la pranz, cat si la
Aceasta supa-crema de usturoi, naut si spanac are o aroma deosebita si reprezinta o masa consistenta.
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob