193135987363285

Arhiva coolinaria

Retete culinare Supe, ciorbe - Supa de sfecla rosie si cocos
Fierbeti sfecla rosie pana se inmoaie, aprox. 30 de minute. Pastrati apa in care ati fiert-o. Folosind o pereche de manusi, frecati sfecla pentru a o curata bine, dupa care o taiati in patru. Amesteca
Retete culinare Supe, ciorbe - Salata de morcovi cu portocale
In 25 de minute, pregatiti o salata de toamna delicioasa pentru 4 persoane. Ingredientele principale sunt: morcovi, portocale, masline si... ceapa.
Retete culinare Supe, ciorbe - Supa de pui cu spanac si ravioli
O supa usoara, plina de savoare, care se gateste rapid, mai ales daca folositi ravioli cu branza semipreparat si spanac inghetat. Puteti completa supa dupa bunul plac, de exemplu cu ceapa.
Retete culinare Supe, ciorbe - Mere coapte in whisky
Aceasta reteta este o metoda excelenta de a profita de gustul delicios al merelor coapte fara atata deranj si timp necesar pentru o placinta cu mere.
Retete culinare Supe, ciorbe - Supa de mazare uscata
Intr-o oala mare, la foc mediu, gatiti 5 minute ceapa si usturoiul intr-o lingura de ulei, cu sare si piper. Condimentele trebuie sa se inmoaie, dar nu sa se arda. Adaugati apa (1,5 L), mazarea si ore
Retete culinare Supe, ciorbe - Supa crema de conopida
Puneti conopida intr-o oala si lasati-o 10 min in apa cu sare, ca sa iasa eventualii viermisori. Continuarea o gasiti in cartea Condimente si plante aromatice (Ed. House of Guides, 2011).
Retete culinare Supe, ciorbe - Supa de rosii fripte la cuptor, cu cimbrisor si smantana
"Fripte la cuptor, rosiile isi vor intensifica aroma. Reteta aceasta contine, intr-adevar, o capatana intreaga de usturoi - o, minunat, in special la o prima intalnire amoroasa! - pregatit in acest mo
Retete culinare Supe, ciorbe - Pudding de vara cu fructe
Pudding-ul este desertul englezesc care, prin definitie, se prepara usor si are o multitudine de variante, pe cat de simple, pe atat de savuroase. Este desertul cel mai popular al perioadei de la sfar
Retete culinare Supe, ciorbe - Bors rusesc cu sfecla rosie
Borsul este un preparat traditional rusesc, avand ca ingrediente principale carnea si sfecla rosie si care se serveste in cele mai multe cazuri cu smantana.
Retete culinare Supe, ciorbe - Supa japoneza de scoici
In cazul in care folositi scoici proaspete pentru prepararea acestei retete de supa, acestea se pun intr-un vas cu apa (cat sa le acopere) si 1 lingura de sare. Se lasa in apa rece timp de 2- 3 ore pe



 
Sfaturi culinare - Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v... » citeste
Sfaturi culinare - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a... » citeste
Sfaturi culinare - Trucuri de frumusete – Puterile nebanuite ale uleiului de cocos
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,... » citeste
Sfaturi culinare - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau... » citeste
Sfaturi culinare - Dieta olandeza – Secretele unui regim alimentar care ajuta la slabit
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa... » citeste

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Cresonul indian
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Adevarurile care raman doar in minte si nu sunt traite practic ne hranesc tot atat de putin ca o mancare ce ramane in camara"
Richard Wurmbrand
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro