193135987363285

Arhiva coolinaria

Home» Ce gatesti azi» Feluri de mancare» Mancaruri cu carne
Retete culinare Mancaruri cu carne - Portofele  de pui cu crema de branza
Carnea de pui are marele avantaj de a putea fi preparata rapid, dar este si recomandata de mai toti nutritionistii. Insa la un moment dat nu stii ce sa faci sa ii imbunatatesti gustul. Iti recomand sa
Retete culinare Mancaruri cu carne - Chili con carne
Chili con carne este o mancare mexicana foarte populara si foarte gustoasa. De fapt este o tocanita iute, din carne tocata si boabe mari de fasole.
Retete culinare Mancaruri cu carne - Piept de pui cu ardei
Prajiti sunca in ulei incins. Presarati pe pieptul de pui sare si piper dupa care acoperiti bine pieptul si pe o parte si pe alta cu faina si apoi puneti-l la prajit in ulei incins. Atat ceapa taiata
Retete culinare Mancaruri cu carne - Omleta cu sunca si ciuperci
Se curata si se spala bine cateva ciuperci mari. Se taie in felii subtiri, se inabusa cu putin unt si verdeata, sare si piper pana cand toata zeama a scazut. Se taie 100g de sunca marunt. Cand s-a inc
Retete culinare Mancaruri cu carne - Medalion de vita su sos dulce
Puneti un litru de vin si zaharul la fiert pana cand acesta se transforma in sos caramel. Puneti untul in tigaia incinsa, dupa care taiati ceapa si usturoiul marunt si adaugati-le in tigaie pana ce se
Retete culinare Mancaruri cu carne - Curcan la cuptor
Pentru ca sa aiba carnea frageda, se spune ca inainte de a fi taiat este bine ca curcanul sa fie imbatat cu rom. De asemenea este bine sa nu fie preparat chiar in ziua cand a fost taiat. Este mai frag
Retete culinare Mancaruri cu carne - Retete moldovenesti: Chisca sau caltabosi
Se taie marunt cepele si se pun la prajit. Se pune apa si orezul la fiert. Carnea de porc este tocata. Dupa ce s-a fiert orezul se lasa putin la racit. Apoi se ia orezul si se amesteca cu carnea tocat
Retete culinare Mancaruri cu carne - Retete de la bunica: Ardei umpluti
Se iau ardeii grasi, se taie capacul cu ajutorul unui cutit, se clatesc prin interior si se curata de seminte. Se spala orezul, iar ceapa se taie marunt. Se pune ceapa in ulei fierbinte, dupa un minut
Retete culinare Mancaruri cu carne - Aripioare de pui cu sos picant la gratar
1 Amestecati toate ingredientele pentru sos intr-un vas mic si amestecati pana ce reusiti sa dizolvati bine zaharul brun; 2 Daca aripioarele sunt prea mari atunci taiati-le la dimensiunile dorite; 3 P
Retete culinare Mancaruri cu carne - Pui la cuptor cu condimente si sos de sherry
1 Incalziti bine cuptorul (160-165 grade Celsius e numai potrivit); 2 Topiti intai untul, la foc mic, intr-o tigaie mai incapatoare; 3 Fie folositi un recipient mai inalt fie luati o punguta din plast
Retete culinare Mancaruri cu carne - Tocanita de scoici
Se cunoaste de multa vreme efectul afrodisiac al mancarii de scoici, dar este la fel de adevarat ca scoicile aduc si un important aport de nutrimente, sarace in grasimi si sanatoase, greu de gasit in
Retete culinare Mancaruri cu carne - Ananas umplut cu pui si mere
Oricat de gurmanda as fi, partea pe care o urasc cel mai tare dupa ce mananc este spalatul vaselor. Daca stie iti displace la fel de mult ca si mie, atunci te sfatuiesc sa prepari aceasta reteta de an
Retete culinare Mancaruri cu carne - Stufat de miel cu ceapa si usturoi
Stufatul de miel cu ceapa si usturoi este o reteta putin diferita fata de stufatul tradtional, dar la fel de gustoasa.
Retete culinare Mancaruri cu carne - Placinta cu carne de miel
Nu sunt o fana a carnii de miel, dar aceasta placinta cu carne de miel mi se pare deosebita. O poti servi cu succes ca aperitiv la meniul de Paste.
Retete culinare Mancaruri cu carne - Drob de miel
Speli foarte bine maruntaiele de miel si prapurele. Pe acesta din urma il lasi in apa rece timp de 30-40 de minute. Cureti si speli verdeata si o toci marunt. Pui la fiert maruntaiele in apa clocotita
Retete culinare Mancaruri cu carne - Ficatei de pasare la cuptor
Ficateii de pasare preparati la cuptor sunt unul dintre felurile de mancare pe care le consum cu cea mai mare placere. Sunt extrem de usor de pregatit, dar foarte gustosi si satiosi.
Retete culinare Mancaruri cu carne - Budinca de carne cu chimen
Mereu am fost convinsa ca modul cel mai potrivit pentru a folosi chimenul este presarat pe saratele. Dar, experimentand am ajuns la o combinatie care, poate la inceput o sa ti se para ciudata, dar est
Retete culinare Mancaruri cu carne - Piept de pui cu orez
Îti prezint o reteta foarte usor de preparat, foarte gustoasa si sanatoasa.
Retete culinare Mancaruri cu carne - Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola
Iti propun o reteta foarte usoara din toate punctele de vedere. Usor de procurat, de gatit, de digerat, fara efecte daunatoare asupra siluetei tale: pieptul de pui la gratar cu sos gorgonzola poate co
Retete culinare Mancaruri cu carne - Pui chinezesc
Nu pot spune ca sunt o mare amatoare a mancarurilor chinezesti, dar nu rezist niciodata tentatiei de a ma infrupta din reteta de pui pe care ti-o propun.
Retete culinare Mancaruri cu carne - Vita in sos de bere
In aceasta reteta, Guiness, bere traditionala irlandeza, are rolul de a patrunde si de a asezona carnea in timp ce este fiarta innabusit. Taiati carnea in bucati si decojiti ceapa si morcovii. Dati pr
Retete culinare Mancaruri cu carne - Carne de vita cu varza
Carnea folosita de irlandezi in prepararea acestei retete este piept de vaca, marinat in saramura. Este recomandat, cu o noapte inainte de a o gati, sa o lasati intr-un vas cu apa pentru a elimina sur
Retete culinare Mancaruri cu carne - Friptura de curcan la cuptor
Pentru ca sa aiba carnea frageda, se spune ca inainte de a fi taiat, este bine ca curcanul sa fie imbatat cu rom. De asemenea este bine sa nu fie preparat chiar in ziua cand a fost taiat. Este mai fra
Retete culinare Mancaruri cu carne - Cartofi rumeniti la cuptor
Se taie cartofii in bucati de dimensiune medie. Cartofii, fierti in prealabil, se amesteca cu bucati de sunca sau bacon. Se pun intr-un vas de yena. Deasupra se rade cascaval si se intinde untul. Se p
Retete culinare Mancaruri cu carne - Musaca de cartofi
Se taie carnea bucatele mici si se toaca ceapa marunt. Se pune la inabusit impreuna cu ceapa. Se asteapata pana scade apa, si se da la rece. Apoi se amesteca sarea piperul, cimbrul si verdeata tocata,
Retete culinare Mancaruri cu carne - Piftie
Se pune la fiert piciorul de porc in apa rece. Se poate adauga pe langa ciolan si urechi , sorici. Lasam sa fiarba la foc mic,se aduna spuma din cand in cand. Se adauga sarea. E gata cand carnea se de
Retete culinare Mancaruri cu carne - Feluri principale de dieta: Rulouri cu piept de pui
Vreau sa îti recomand o mâncare excelenta, eleganta si foarte usor de preparat.
Retete culinare Mancaruri cu carne - Tochitura moldoveneasca
Cureti si tai ceapa pe care o pui apoi la calit(prajit). Dupa ce s-a prajit bine tai carnea de porc in cubulete si o adaugi langa ceapa, amestecand usor pana ce carnea se rumeneste bine. Lasi sa se pr
Retete culinare Mancaruri cu carne - Ciuperci umplute
Sper ca îti plac ciupercile pentru ca urmeaza sa îti recomand o delicatesa avându-le ca ingredient de baza, usor de preparat, sanatoasa, fara a reprezenta un pericol pentru silueta ta Pentru a trec
Retete culinare Mancaruri cu carne - Feluri principale de dieta: Piept de pui cu sos de smanatana si ghimbir
Îti propun o reteta foarte gustoasa, usor de preparat si sanatoasa care sa îti foloseasca drept sursa de inspiratie atunci când ai oaspeti la masa pe care doresti sa îi impresionezi. Ai nevoie de
Retete culinare Mancaruri cu carne - Chisca moldoveneasca
Se taie marunt cepele si se pun la prajit. Se pune apa si orezul la fiert. Dupa ce s-a fiert orezul se lasa putin la racit. Apoi se ia orezul si se amesteca cu carnea tocata in prealabil, adaugandu-se
Retete culinare Mancaruri cu carne - Cannelloni cu ciuperci
Lasa rulourile cannelloni la fiert la foc mic, aproximativ 6 minute. In apa se pune putina sare. Dupa ce au fiert se lasa in apa pana vor fi umplute. Umplutura Ceapa, ardeiul, rosiile, ciupercile si s
Retete culinare Mancaruri cu carne - Carnaciori de bere
Carnaciorii de bere se dau printr-o tepusa de frigaruie si se lasa la rumenit pe gratar. Pentru garnituri: Morcovii se curata si se taie in rondele suficient de subtiri. Toate legumele se lasa la cali
Retete culinare Mancaruri cu carne - Sarmale in foaie de varza murata
Ingrediente -300 g carne de porc - 200 g carne de vita (sau 500 g carne de porc) - 100 g orez - 150 g untura sau ulei - 200 g ceapa - 50 g bulion - 300 g rosii - 2 capatani de varza murata - piper, -
Retete culinare Mancaruri cu carne - Pui cu lamaie la cuptor
1. Se spala bine puiul dezghetat (daca a fost congelat in prealabil). Se amesteca uleiul cu condimentele (sare, piper, cimbru) dupa gust. Puiul se aseaza intr-o tava rezistenta la foc, si apoi se unge
Retete culinare Mancaruri cu carne - Drob cu ou
Maruntaiele se fierb bine. Apoi se taie in bucati marunte, sau pentru un aspect mai fin se dau prin masina de tocat. Se taie patrunjelul in bucati mici. Se caleste putina ceapa, peste care se toarna m
Retete culinare Mancaruri cu carne - Frigarui de porc
Carnea pentru frigarui, aleasa astfel incat sa aiba si portiuni de grasime, se spala si se taie cubulete. Rosiile, ardeii si ceapa sa spala bine si se taie. Rosiile se taie in felii rotunde, subtiri.
Retete culinare Mancaruri cu carne - Piept de rata in sos de vin
1. Curata pieptul de grasime, si taie-l felii cu un cutit ascutit. 2. Incinge o tigaie, si prajeste feliile de piept de rata pe fiecare parte cate 4-5 minute. 3. Lasa pieptul prajit intr-o farfurie sa
Retete culinare Mancaruri cu carne - Vita in sos soia cu alune caju
1. Taiati carnea de vita in cubulete. La fel si ceapa verde. 2. Intr-o oala incingeti uleiul, dupa care turnati usturoiul, ceapa maruntita, alcoolul si sosul de soia. Condimentati cu sare si piper dup
Retete culinare Mancaruri cu carne - Friptura de porc cu paprika
1. Intr-o tigaie se pre-incinge uleiul, in care se adauga paprika din belsug. 2. Carnea se pune la prajit in ulei, si se intoarce pe o parte si pe alta din cand in cand pentru a se rumeni uniform. 3.
Retete culinare Mancaruri cu carne - Ardei umpluti
1. Se taie "capacul" ardeiul grasi cu ajutorul unui cutit; se clatesc prin interior si se curata de seminte. Se spala orezul ; Ceapa, spalata si curatata, se taie marunt. 2. Se pune ceapa in ulei fier



 
Sfaturi culinare - Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v... » citeste
Sfaturi culinare - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a... » citeste
Sfaturi culinare - Trucuri de frumusete – Puterile nebanuite ale uleiului de cocos
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,... » citeste
Sfaturi culinare - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau... » citeste
Sfaturi culinare - Dieta olandeza – Secretele unui regim alimentar care ajuta la slabit
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa... » citeste

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Ca sa faci o placinta cu mere din nimic, trebuie ca mai intai sa creezi universul"
Carl Sagan
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro