Arhiva coolinaria
Aceasta varianta de tocana ungureasca este fara cartofi sau galuste. Serviti pe pat de orez sau taitei cu ou.
Aceasta reteta de tocana este folosita in Muntenia si a fost preparata la restaurantul cu specific romanesc Casa Oprescu, in cadrul campaniei "Descopera traditiile culinare romanesti!".
Serviti pieptul de pui marinat pe pat de orez brun fiert in supa de pui.
Reteta de gulas ardelenesc a fost oferita si preparata de Celebration Garden si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific romanesc din str. Pajurei nr.1, Bucuresti.
De Revelion, e recomandat sa servim preparate mai lejere, ca sa ne revenim dupa mancarurile grele de Craciun. Pastram, totusi, culorile traditionale si preparam un piept de pui cu cirese si varza crea
Reteta de rosii umplute cu carne de pasare este folosita in Muntenia si a fost preparata la restaurantul cu specific romanesc Casa Oprescu, in cadrul Campaniei "Descopera traditiile culinare romanesti
Aceasta reteta romaneasca a fost oferita si preparata de Celebration Garden si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific romanesc din str. Pajurei nr.1, Bucuresti.
O reteta ce imbina rafinamentul culinar frantuzesc cu exotismul mancarurilor marocane.
Reteta face parte din programul de educatie culinara "50 de saptamani in bucatariile lumii" derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications.
Reteta pentru "Mancare de limba cu praz si masline" este folosita in Oltenia si preparata la restaurantul Celebration Garden, in cadrul campaniei "Descopera traditiile culinare romanesti!".
O reteta delicioasa, fara gluten, ideala pentru felul principal de la pranz sau cina. Se poate servi presarat cu nuci pecan maruntite.
O reteta simpla si delicioasa, iar daca folositi crema de branza light, ajungeti la numai 270 de calorii per portie!
Reteta de sarmale in dovleac este folosita in Oltenia si a fost preparata la restaurantul Celebration Garden, in cadrul Campaniei "Descopera traditiile culinare romanesti!".
Puteti prepara burgeri picanti acasa, mult mai sanatosi decat cei din comert.
Puteti adapta aceasta delicioasa reteta si pentru prepararea la cuptor, intr-o tava suficient de mare.
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera tradiţiile culinare romaneşti!" derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu Gol
Aceasta reteta va va schimba perceptia asupra ficateilor prajiti. Cantitatile date sunt pentru 3 portii.
Iata o reteta mult mai simpla decat ati crede, mai ales ca rezultatul este delicios!
O reteta inedita de friptura pentru o cina aparte in doi.
In loc de sherry se poate folosi vin rosu, iar ardeii iuti pot fi si proaspeti, nu neaparat uscati.
Reteta veche "Tocana ca la moldoveni, cu coltunasi" este folosita in satele din Moldova de peste Prut. Reteta a fost preparata la Crama Moldovita, in cadrul campaniei "Descopera traditiile culinare ro
Bratwurst-ii sunt o specialitate traditionala germana de carnati, fiind preparati dintr-un amestec de carne de porc, vita si condimente. Au o istorie indelungata: primul document care atesta existenta
Ideal pentru cina: pui intreg la cuptor, cu garnitura de cartofi, mazare si ceapa, servit cu sos de patrunjel, lamaie si parmezan.
Reteta face parte din programul de educatie culinara "50 de saptamani in bucatariile lumii" derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu Arpis, DeKassa si Casa de V
Reteta germana "Ciolan de porc la cuptor cu varza" a fost oferita şi preparata de Bierhaus67 şi poate fi degustata zilnic la Beraria Germana din str. Soldat Iancu Nicolae, nr. 67. Reteta face parte
Reteta este pentru 4-5 portii de fel principal, umplutura fiind pe baza de carne, spre deosebire de reteta clasica de desert, unde se folosesc cu precadere nucile si stafidele.
In cateva minute, micul dejun este gata!
Mancare traditionala suedeza, aceste galuste de cartofi umplute cu ceapa si carne de porc sau bacon se servesc de obicei cu unt, smantana si gem de merisoare.
Reteta rapida si delicioasa: Fasiile de muschi de vita se marineaza intr-un amestec de sos de soia, otet, miere si ghimbir, se soteaza cu usturoi si ardei iute si se servesc cu coriandru tocat pe pat
Aroma mexicana a acestui preparat la gratar merge foarte bine cu o garnitura de orez cu legume, dovleac copt si o salata generoasa.
Serviti aceasta suculenta si frageda friptura de vita cu sos Bearnaise clasic si garnitura de cartofi piure sau legumele preferate.
Reteta japoneza pentru Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume a fost oferita si preparata de Restaurantul Sushiko si poate fi degustata zilnic la restaurantele japoneze Sushiko din Mall Baneasa
Pieptul de pui la gratar are un gust deosebit daca e uns cu sos de arahide preparat in casa.
Reteta fast-food foarte populara in Grecia, souvlaki consta in frigarui de porc servite cu sos tzatziki si lipie
Cantitatile sunt date pentru 18 chiftelute medii sau 36 mici, in functie de cum preferati sa le serviti.
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun