Arhiva coolinaria
Reteta este primita de la Pensiunea Octogon din Dumbrava Rosie (Neamt), in cadrul proiectului "Descopera traditiile culinare romanesti", derulat de Russenart Communications in parteneriat cu Arpis si
Reteta armeneasca de pui marinat, servit cu sos de iaurt sau smantana.
Aceasta tocanita de pui se face foarte usor, in 30 de minute, cu destul de multe masline, un element aparte specific Algerului. Se serveste cu orez sau cuscus cu seminte de rodii.
Aceasta reteta germana este gata in mai putin de o ora si ii puteti adauga, dupa gust, ceapa sau alte legume rase. De asemenea, puteti completa amestecul de firimituri, cascaval si smantana cu seminte
Aceasta cina in stil italian se prepara usor, rapid si este cu siguranta gustoasa.
Va prezentam mai jos varianta moderna de preparare a bulzului ciobanesc. Reteta este primita de la Pensiunea Octogon din Dumbrava Rosie (Neamt), in cadrul proiectului "Descopera traditiile culinare ro
Pentru aceasta reteta de pui in sos de usturoi, puteti folosi brandy spaniol in loc de sherry. Se poate servi ca fel principal sau ca gustare, cu crutoane.
Incercati aceasta reteta de omleta pentru un mic dejun copios. Serviti cu foccacia peste care presarati branza rasa, alaturi de o cafea si un suc fresh de portocale.
Reteta olteneasca "Mancare de castraveti murati" face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti", derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu br
Cu o carne de vita buna, nu trebuie sa va faceti griji de rezultatul preparatului la gratar. Pentru o marinata mai picanta, puteti adauga fulgi de ardei iute sau putina pasta harissa.
Un preparat rapid la gratar, usor dulce si condimentat, ideal de servit cu o garnitura de legume si/sau orez simplu.
Ati gatit orez simplu si vreti sa-l transformati intr-o mancare deosebita? Cu omleta, pui si gin, se rezolva imediat!
Reteta "Gulii umplute" face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti", derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. Reteta a fost
Originea acestui preparat este disputata intre mai multe restaurante SUA si Claridge's din Londra si se poate servi cu paste, orez, legume sau ca topping pentru cartofi copti.
Marinata balsamica ii da puiului o culoare inchisa si un gust dulce-acrisor. Incercati si cu piept de pui, si cu pulpe inferioare (ciocanele), si serviti cu salata verde si cartofi copti cu unt.
Reteta "Mancarea Pandurilor" face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti", derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si a fos
O mancare peruana indragita, care-si poate face loc cu usurinta si in meniul nostru de gratar. Daca aveti posibilitatea, adaugati la marinata si o lingurita de achiote, un condiment specific sud-ameri
Incercati aceasta mancare de pui cremoasa, specific albaneza, pentru o cina de neuitat. Puteti inlocui pieptul de pui cu carne de vitel, dupa preferinte.
Reteta "Tochitura ardeleneasca" face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti", derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si es
Acest sos dulce-acrisor merge de minune cu carnea de porc, desi ar fi foarte potrivit si pentru piept de rata, de exemplu. Sugestie de servire: cu garnitura de broccoli si cartofi natur.
Reteta "Tocanita de mangalita cu varza murata" face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti", derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu bran
Aceasta mancare de pui se prepara in 40 de minute, este delicioasa si merge de minune alaturi de o salata verde.
Un alt mod de a servi pieptul de pui, cu vin alb, migdale si lamaie. Serviti cu garnitura de orez simplu cu patrunjel (sau hasmatuchi).
Aceasta reteta de tocanita de porc se prepara in Ecuador si se serveste cu orez simplu.
Reteta "Belezdruga" face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti", derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si este primita d
Serviti aceasta mancare de miel aromata oriental cu garnitura de cuscus si salata verde.
Reteta "Stufat de miel la tigaie" face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti", derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si
Un fel principal colorat imbietor, ideal pentru o Masa de Paste neconventionala.
Friptura de miel clasica pentru Masa de Paste poate fi inlocuita cu succes de acest miel Wellington, foarte aspectuos si gustos.
Reteta de drob de pui in foietaj a fost primita de la Floroaia. Va invitam sa ne trimiteti si voi retetele preferate. Sigur aveti preparate cu care va este drag sa va laudati!
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta