Arhiva coolinaria
Reteta de rosii umplute cu carne de pasare este folosita in Muntenia si a fost preparata la restaurantul cu specific romanesc Casa Oprescu, in cadrul Campaniei "Descopera traditiile culinare romanesti
Aceasta reteta romaneasca a fost oferita si preparata de Celebration Garden si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific romanesc din str. Pajurei nr.1, Bucuresti.
O reteta ce imbina rafinamentul culinar frantuzesc cu exotismul mancarurilor marocane.
Reteta face parte din programul de educatie culinara "50 de saptamani in bucatariile lumii" derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications.
Reteta pentru "Mancare de limba cu praz si masline" este folosita in Oltenia si preparata la restaurantul Celebration Garden, in cadrul campaniei "Descopera traditiile culinare romanesti!".
O reteta delicioasa, fara gluten, ideala pentru felul principal de la pranz sau cina. Se poate servi presarat cu nuci pecan maruntite.
O reteta simpla si delicioasa, iar daca folositi crema de branza light, ajungeti la numai 270 de calorii per portie!
Reteta de sarmale in dovleac este folosita in Oltenia si a fost preparata la restaurantul Celebration Garden, in cadrul Campaniei "Descopera traditiile culinare romanesti!".
Puteti prepara burgeri picanti acasa, mult mai sanatosi decat cei din comert.
Puteti adapta aceasta delicioasa reteta si pentru prepararea la cuptor, intr-o tava suficient de mare.
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera tradiţiile culinare romaneşti!" derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu Gol
Aceasta reteta va va schimba perceptia asupra ficateilor prajiti. Cantitatile date sunt pentru 3 portii.
Iata o reteta mult mai simpla decat ati crede, mai ales ca rezultatul este delicios!
O reteta inedita de friptura pentru o cina aparte in doi.
In loc de sherry se poate folosi vin rosu, iar ardeii iuti pot fi si proaspeti, nu neaparat uscati.
Reteta veche "Tocana ca la moldoveni, cu coltunasi" este folosita in satele din Moldova de peste Prut. Reteta a fost preparata la Crama Moldovita, in cadrul campaniei "Descopera traditiile culinare ro
Bratwurst-ii sunt o specialitate traditionala germana de carnati, fiind preparati dintr-un amestec de carne de porc, vita si condimente. Au o istorie indelungata: primul document care atesta existenta
Ideal pentru cina: pui intreg la cuptor, cu garnitura de cartofi, mazare si ceapa, servit cu sos de patrunjel, lamaie si parmezan.
Reteta face parte din programul de educatie culinara "50 de saptamani in bucatariile lumii" derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu Arpis, DeKassa si Casa de V
Reteta germana "Ciolan de porc la cuptor cu varza" a fost oferita şi preparata de Bierhaus67 şi poate fi degustata zilnic la Beraria Germana din str. Soldat Iancu Nicolae, nr. 67. Reteta face parte
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta