Arhiva coolinaria
Gustoase si usor de facut! Aceste rosii umplute nu necesita cine stie ce experienta in ale gatitului, dar nici multe ingrediente. Dimpotriva, le poti pregati cu ce ai prin bucatarie. Ti le recomandam
Azi iti prezentam o reteta rapida si delicioasa, pentru micul dejun. Din numai cateva ingrediente vei pregati o masa pe cinste. Felul in care arata sigur te va convinge!
O reteta care nu necesita cunostinte temeinice de gatit, dar cu care iti poti impresiona invitatii! Sfat: cand mergi la cumparaturi, cauta rosii Red Grape. Sunt parfumate si foarte dulci.
Sunt foarte usor de facut si numai bune de servit atat cu ocazia unei mese in familie, ori cand organizezi o mica petrecere.
Aroma usor picanta a branzei de capra si gustul dulce al fructelor Kaki fac din acest aperitiv o gustare perfecta pentru o petrecere, dar si pentru un weekend in care vrei sa te rasfeti.
Daca iti place humusul la nebunie, noteaza repede aceasta reteta. Prepararea ei nu-ti va lua mai mult de 5 minute. Fasolea edamame este folosita cu precadere in bucataria chinezeasca, dar o regasim si
Chiar daca Sarbatorile de iarna au trecut, o prezentare festiva pentru salata aperitiv e mereu binevenita!
Pateul de pui pregatit in casa este mult mai bun decat cel din comert.
Un aperitiv clasic, care nu trebuie sa lipseasca de la nicio masa alaturi de cei dragi.
Nu ne putem plictisi niciodata de hummus, fiindca este hranitor si poate fi reinventat cu diverse ingrediente.
Daca iti place hummusul si te dai in vant dupa avocado, atunci nu ai nicio scuza ca sa nu le combini.
Crochetele de mozzarella se fac usor si sunt delicioase. Serviti-le alaturi de sosul preferat.
Se taie un dovleac felii si se gateste la aburi 20 de minute, dupa care se serveste cu acest sos... indraznet!
O idee aparte pentru micul dejun sau pentru sandvisuri de luat la pachet.
Un aperitiv deosebit, care merge de minune cu sos de usturoi.
O gustare mexicana de vara ideala de servit cu chipsuri tortilla.
Sezonul gratarelor este in toi, iar porumbul nu trebuie sa lipseasca!
Aveti pofta de o gustare picanta? Transformati conserva de naut intr-un snack crocant, condimentat dupa preferinte! Iata propunerea noastra:
Solutia perfecta pentru micul dejun: crema de branza, castraveti si condimente.
O gustare inedita, cam prea bogata in calorii, dar care sigur o sa va placa. Se poate pastra la rece timp de o luna.
Serviti aceasta crema de branza condimentata cu felii de paine prajita sau covrigei.
Serviti un amestec delicios de carnati, ceapa, telina si parmezan in cosulet de aluat cu rosii.
Secretul jumarilor pufoase este... laptele! Serviti la micul dejun cu paine prajita unsa cu unt.
O gustare delicioasa, care inlocuieste cu succes produsele de patiserie din comert.
Daca va place quesadilla si ati vrea sa incercati acasa o reteta noua, asta este o varianta foarte reusita!
Martha Stewart da un suflu nou nucilor caju, condimentandu-le cu ghimbir, coriandru, chimen si coaja de portocala.
Nelipsitul nostru aperitiv, salata de vinete, se poate completa cu unt de arahide, chimen si ardei iute.
Aceasta reteta se prepara cel mai bine cu branza cheddar sau parmezan. Evitati mozzarella pentru ca este prea moale.
Transformati micul dejun intr-un adevarat festin, preparand un sandvis de "french toast" cu crema de branza si portocale.
Painea cu branza si miere nu este o noutate, dar cand adaugam prosciutto si prajim sandvisul, se transforma total!
O masa festiva desavarsita se recunoaste in primul rand dupa aperitive. Incercati aceasta reteta a Marthei Stewart pentru a va impresiona invitatii.
Cumparati aluatul gata facut si umpleti-l cu mozzarella, branza cu mucegai albastru, masline si miez de nuca.
Servite ca aperitiv sau ca fel principal light, aceste castronele de somon afumat umplute cu branza feta si orez sunt delicioase, in ciuda aspectului.
Aceasta reteta spaniola versatila se poate servi ca gustare, fel principal sau garnitura.
Popcornul preparat in casa este mult mai sanatos si, in plus, il puteti aroma dupa bunul plac!
Serviti ca aperitiv bruschete usturoiate, cu ciuperci si ricotta.
Puteti prepara acesti biscuiti de casa cu orice tip de seminte doriti, inclusiv chimen.
Incercati si acest fondue traditional elvetian, din branza Emmental si Gruyere, completat cu usturoi, nucsoara, piper, vin alb sec si brandy de cirese amare.
Obtineti 2 foi subtiri de aluat de biscuiti de aprox. 18 x 18 cm.
Daca iti doresti o gustare calda si rapid de pregatit seara dupa o zi lunga, Gabriela Simion si Koliba iti propun o reteta simpla si reinventata a traditionalei placinte cu branza!
Dati un nou gust micului dejun, completand crema de branza cu smochine fierte in otet balsamic.
O cina usoara, gata in mai putin de 30 de minute, care se poate servi si ca aperitiv.
Serviti ca gustare sau aperitiv bruschete de casa in stil grecesc.
Aveti chef de o gustare sanatoasa si inedita? Ce ziceti de migdale condimentate?
Compotul de caise va ajuta sa preparati acest aperitiv deosebit in orice sezon!
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii Jalapeno
Cunoscuti in varianta lor uscata si sub denumirea de ardei iuti chipotle, ardeii Jalapeno sunt origi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata