193135987363285

Arhiva coolinaria

Retete culinare Aperitive - Mango marinat in ulei picant
Bucataria sud-africana este la fel de surprinzatoare si exotica ca si cea asiatica, aici combinandu-se mai mereu dulcele, acrul si saratul in cele mai variate moduri. Marinata de mango este un astfel
Retete culinare Aperitive - Branza din iaurt
Un preparat mai rar intalnit pe meleaguri romanesti este branza din iaurt. Nu e greu de preparat, dar veti avea nevoie de panza speciala pentru prepararea de branza sau macar de o bucata foarte curata
Retete culinare Aperitive - Vol au vent cu piept de curcan
Imi permit sa iti recomand un aperitiv de origine franceza foarte delicios si festiv- vol au vent cu piept de curcan.
Retete culinare Aperitive - Chec cu ficatei
Iti recomand o reteta delicioasa de chec cu ficatei, perfect pentru micul dejun sau pentru un pachetel la serviciu sau scoala.
Retete culinare Aperitive - Castraveti umpluti cu branza
Un aperitiv decent pentru mesele festive, castravetii umpluti cu branza sunt un preparat usor si estetic care deschid pofta de mancare si contin si multe nutrimente de calitate.
Retete culinare Aperitive - Briose aperitiv cu branza feta si rosii
Briosele aperitiv cu branza feta si rosii sunt o idee excelenta pentru masa de Craciun. Sunt economice si partea cea mai frumoasa este ca sunt fragede si a doua zi. Incearca si tu acum aceste briose a
Retete culinare Aperitive - Hamburgeri suedezi
O reteta inedita din Suedia, care este si deosebit de gustoasa, hamburgerii suedezi se prepara rapid, nu necesita ingrediente speciale si se pot gati in cantitati uriase.
Retete culinare Aperitive - Creveti pane cu miere si nuca
Imi permit sa va prezint un preparat exotic, de inspiratie mediteraneana- creveti pane cu miere si nuca.
Retete culinare Aperitive - Chiftelute picante cu sos si paste
Va propun reteta de chiftelute picante, putin diferite de ceea ce ai mancat pana acum. Iti sugerez sa servesti aceste chiftelute picante alaturi de paste cu putin sos si mult parmezan. Vei obtine astf
Retete culinare Aperitive - Saganaki
Este un preparat traditional grecesc pe baza de branza tare, care se prepara intr-o maniera similara cu branza topita taraneasca de la noi.
Retete culinare Aperitive - Cascaval pane
Cascavalul pane este perfect pentru aperitiv, dar si pentru o cina usoara.
Retete culinare Aperitive - Langosi slovaci
Este una dintre gustarile favorite ale slovacilor si permite foarte multe variatii astfel incat inventivitatea bucatarilor nu va cunoaste in acest caz nici o opreliste.
Retete culinare Aperitive - Oua umplute cu orez si porumb
Oua umplute sunt aperitiv excelent, pentru orice ocazie speciala. Imi permit sa iti recomand de aceasta data o reteta mai deosebita de oua umplute cu orez si porumb.
Retete culinare Aperitive - Dovleac umplut
Daca doresti sa iti impresionezi invitatii la masa, atunci iti recomand sa pregatesti aceasta reteta speciala de dovleac umplut cu carne si legume.
Retete culinare Aperitive - Cordon bleu cu vinete
Cordon bleu este o reteta cu specific frantuzesc, a carei valoare a facut-o sa strabata bariera timpului. Pentru aristocratii francezi, notiunea de "cordon bleu" definea exceptionalul, distinctia supr
Retete culinare Aperitive - Piept de pui cu pastarnac
Pentru niste aperitive deosebite imi permit sa iti recomand reteta piept de pui cu pastarnac.
Retete culinare Aperitive - Galuste bavareze sarate
Toata lumea probabil a auzit, daca nu a si gustat, galuste bavareze cu prune. De aceasta data imi permit sa iti recomand galuste bavareze sarate.
Retete culinare Aperitive - Creveti cu branza Feta la cuptor
O mancare plina de nutrimente de cea mai buna calitate, crevetii cu branza Feta la cuptor binedispun organismul si creeaza o dispozitie jucausa, favorabila seductiei si jocurilor romantice.
Retete culinare Aperitive - Saramura de hribi
In general, cand vorbim de saramura, ne gandim la peste fript in infuzie de apa clocotita cu mirodenii. De aceasta data va prezint o saramura pentru cei care tin post- saramura de hribi.
Retete culinare Aperitive - Frigarui din mamaliga
Poate vi se pare ciudat numele acestei retete –frigarui cu mamaliga- , dar trebuie sa stiti ca are un gust inedit si mai contine si putine calorii (55).
Retete culinare Aperitive - Branza topita Fondue
Similar cu branza topita preparata de ciobanii din muntii Romaniei, si elvetienii au dezvoltat o reteta delicioasa de branza topita in tigaie la foc deschis, e drept mai gustoasa decat cea preparata d
Retete culinare Aperitive - Ciuperci pane umplute
Foarte gustoase si pufoase, ciupercile pane umplute sunt o alegere potrivita pentru un aperitiv usor de pregatit si deosebit de savuros!
Retete culinare Aperitive - Aperitiv cu branza si struguri
Daca vrei sa prepari un antreu deosebit, atunci trebuie sa pregatesti acest aperitiv cu branza si struguri. Cu siguranta le vei lua ochii invitatilor cu acest aperitiv special.
Retete culinare Aperitive - Sarmale de Halloween
Se taie bostanul si se pastreaza capacul. Se curate de seminte. Cepele si morcovul se taie marunt si se pun la calit cu sare si piper. Se adauga pe rand ciupercile, nucile, malaiul si orezul fiert. Se
Retete culinare Aperitive - Dovleac de Halloween
Buna, Decorix, mi-a placut ideea de Halloween. Va trimit o reteta de dovleac copt cu zahar si scortisoara, asa cum facea bunica cind eram mici.
Retete culinare Aperitive - Paianjen de Halloween
Intr-un bol mic se pune fasolea dupa ce a fost fiarta si se aseaza in forma circulara, lasand in mijloc loc pentru garnitura. Ceapa, rosiile si morcovul se rad si se pun de jur imprejur. Ardeiul verde
Retete culinare Aperitive - Ardei umpluti cu varza
Daca v-ati saturat de traditionalele muraturi, atunci trebuie sa incercati aceasta minunta reteta de muraturi asortate de ardei umpluti cu varza.
Retete culinare Aperitive - Ciuperci marinate
Ciupercile marinate sunt la fel de gustoase ca si muraturile. Pot fi consumate in timpul iernii cu orice fel de garnitura sau friptura.
Retete culinare Aperitive - Cornulete cu sunca
Daca nu stiti ce sa ii mai dati pustiului vostru la pachet la scoala va sugerez aceste cornulete cu sunca.
Retete culinare Aperitive - Chiftelute de vinete
Va asigur ca aceste chiftelute de vinete vor intra pe lista bucatelor voastre preferate!
Retete culinare Aperitive - Arancine - chiftele de orez Sicilia
Originare din Sicilia si datand din secolul al 10lea, arancine sunt practic orez facut sub forma unei bile (portocale) si umplut la mijloc fie cu carne tocata si sos de rosii, fie cu mazare si sos de
Retete culinare Aperitive - Branza topita de casa
Nu strambati din nas, fiecare din noi isi poate face in propria bucatarie branza topita, fara conservati si coloranti sau alte minunatii. Este untoasa, elastica in acelasi timp gustoasa si nu iti treb
Retete culinare Aperitive - Crema de ciuperci cu crutoane de pui
Crema de ciuperci este atat de delicioasa incat numai ce te gandesti la ea ai vrea sa o mananci. Iar daca ii mai adaugi si crutoane de pui deja te lingi pe degete gandindu-te la ea!
Retete culinare Aperitive - Varza in lapte de nuca de cocos
Un fel de mancare usor si foarte gustos, varza in lapte de nuca de cocos este potentata de gustul picant al ardeilor iuti, dar aroma proaspata a sucului de lamaie ne va racori aproape simultan palatul
Retete culinare Aperitive - Frigarui cu vinete
Este pentru prima si cu siguranta nu si ultima data cand mananc vinete altfel decat in salata si nu am fost deloc dezamagita. Va recomand si voua sa incercati aceste frigarui cu vinete, cat inca mai s
Retete culinare Aperitive - Vinete umplute
Stiu ca sunt nenumarate variante de retete de vinete umplute. Improvizand cu ce am avut prin frigider mi-au iesit un alt fel de vinete umplute. Rezultatul final a fost surprinzator de bun.
Retete culinare Aperitive - Aperitiv la borcan cu cas sarat
Casul de oaie se tine la sarat doua zile,timp in care se intareste si poate fi taiat cubulete de un cm. Gogosarul se taie cu taierorul de legume multifunctional de la Decorix. Toate ingredientele se a
Retete culinare Aperitive - Rosii umplute cu ciuperci
Se pregatesc mai intai rosiile, taind un capac in partea lor superioara si golindu-le complet de seminte si pulpa. Se pun apoi la scurs, cu gura in jos, pe hartie de bucatarie si se pastreaza capacele
Retete culinare Aperitive - Rulada cu branza
Rulada cu branza este un aperitiv atat de delicios, incat va deveni rulada ta preferata, dupa ce o vei prepara.
Retete culinare Aperitive - Pasta de masline
Pasta de masline este un aperitiv grecesc care se serveste pe felii mici de paine prajita, stropite cu ulei de masline, sare si oregano, alaturi de un pahar de ouzo.



 
Sfaturi culinare - Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v... » citeste
Sfaturi culinare - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a... » citeste
Sfaturi culinare - Trucuri de frumusete – Puterile nebanuite ale uleiului de cocos
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,... » citeste
Sfaturi culinare - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau... » citeste
Sfaturi culinare - Dieta olandeza – Secretele unui regim alimentar care ajuta la slabit
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa... » citeste

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Curcan. O pasare mare, a carei carne, cand este mancata la anumite sarbatori religioase, are proprietatea caracteristica de a atesta pietatea si recunostinta. Intamplator, este o mancare destul de buna"
Ambrose Bierce
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro