Arhiva coolinaria
Dati un nou gust micului dejun, completand crema de branza cu smochine fierte in otet balsamic.
O cina usoara, gata in mai putin de 30 de minute, care se poate servi si ca aperitiv.
Serviti ca gustare sau aperitiv bruschete de casa in stil grecesc.
Aveti chef de o gustare sanatoasa si inedita? Ce ziceti de migdale condimentate?
Compotul de caise va ajuta sa preparati acest aperitiv deosebit in orice sezon!
Apelati la un aperitiv usor atunci cand sunteti in criza de timp!
Puteti incerca aceasta reteta si cu branzeturi mai exotice, precum Camembert sau Roquefort.
Recomandare pentru aperitiv: barcute de ardei capia umplute cu branza, invelite in bacon si date la cuptor.
In numai 20 de minute, obtineti o gustare delicioasa... Se serveste fierbinte!
Daca v-ati plictisit de maslinele pe care le gasiti in comert, le puteti marina acasa cu propriul amestec de condimente.
Oricand aveti nevoie de un aperitiv rapid, apelati cu incredere la mozzarella, rosii cherry si busuioc.
Dati o nota dulceaga hummus-ului clasic cu ajutorul cartofilor dulci copti. Condimentele recomandate completeaza perfect gustul, facand aceasta pasta potrivita pentru orice combinatie doriti.
Serviti salata de pepene galben cu crutoane din branza greceasca halloumi, prajite in ulei cu usturoi. Inedit si delicios!
Vreti o salata de vara inedita? Incercati aceasta combinatie de pepene rosu cu avocado, ceapa rosie, patrunjel si zeama de lime!
Ideal pentru pachetelul de la serviciu sau ca gustare, hummus-ul este acum imbunatatit cu rosii deshidratate, usturoi si oregano.
Aceasta reteta frantuzeasca a fost oferita si preparata de Restaurantul Vaporu' si poate fi degustata zilnic la restaurantul din str. Constantin Istrati nr. 2, Bucuresti (vis-a-vis de Parcul Carol).
Condimentati painea obisnuita cu ulei, rosii si usturoi si obtineti o gustare potrivita pentru orice moment al zilei.
Cantitatile date sunt pentru 2 portii de aperitiv de sezon, dar le puteti servi si pe post de garnitura.
Serviti un aperitiv frantuzesc delicios, cu parmezan, bacon si patrunjel. Umpluturi recomandate: fulgi de ton cu ou fiert si maioneza / somon afumat cu crema de branza si marar.
Indicatiile sunt date pentru a obtine oua albastre si violet, cu ajutorul verzei rosii. Nuanta difera in functie de cat de mult lasati ouale in apa colorata de varza. Pentru rosu inchis, folositi coaj
Daca nu gasiti arpagic chinezesc (usturoi oriental) proaspat, puteti apela cu incredere la cel romanesc si il completati, eventual, cu putina pudra de usturoi.
Combinatia dintre bacon, sirop de artar si sare grunjoasa este de neegalat! Serviti acesti biscuiti savurosi cat sunt calzi inca.
Serviti acest deliciu de primavara ultra-rapid pe felii de castravete, bruschete sau corabioare de ardei gras.
Tofu este inlocuitorul ideal in perioada Postului, iar aceasta reteta delicioasa se prepara in numai 35-40 de minute.
O gustare delicioasa de preparat acasa, ideala de servit la un film impreuna cu familia.
Crocante si putin dulcege, aceste inele de ceapa merg de minune cu un sos de iaurt cu ananas si putina zeama de lamaie sau portocala.
Cantitatile date sunt pentru 12 mini-tarte delicioase cu ceapa caramelizata si branza Brie. Puteti inlocui Brie cu Camembert, daca va place mai mult.
Usor de preparat, elegante si foarte gustoase, aceste aperitive se preteaza pentru orice masa festiva.
Preparati o delicioasa pasta de masline cu sos de rosii si serviti rapid bruschete aperitiv.
Fiind invelite in bacon, aceste curmale umplute cu branza sunt un aperitiv deosebit, care imbina perfect gustul dulce cu cel sarat.
Acest aperitiv inedit isi are originea in St. Louis, Missouri (SUA), folosind aceeasi tehnica intrebuintata in Sicilia pentru deserturile de Craciun.
Reteta traditionala thailandeza de omleta este cu sos de peste, dar fulgii de ardei din aceasta varianta pun mai bine in valoare gustul sarat al sosului de soia.
Un aperitiv rapid si delicios, pentru a mai varia meniul meselor festive in familie.
Reteta originala este cu Brie, dar puteti la fel de bine folosi Camembert. Va rezulta o tarta care poate servi 3-4 persoane ca fel principal sau 6 ca aperitiv.
Aceasta reteta este folosita in Oltenia si a fost preparata la restaurantul Celebration Garden, in cadrul campaniei "Descopera traditiile culinare romanesti!", derulata de agentia de relatii publice R
Un aperitiv deosebit, gata imediat, de servit cald sau rece.
Nu doar pateul din ficatei de pui se poate prepara in mod sanatos acasa, ci si cel de porc.
Preparati oua umplute picante si decorati-le cu paianjeni din masline negre.
Cantitatile date sunt pentru 12 briose aperitiv cu spanac, branza feta si ardei capia copti.
Cantitatile date sunt suficiente pentru 4 sandvisuri delicioase.
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta