193135987363285

Arhiva coolinaria

Retete culinare Aperitive - Briose de malai cu branza si ceapa verde
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti 2 tavi pentru briose si lasati-le deoparte. Combinati primele 5 ingrediente (uscate) intr-un castron mare. Intr-un bol separat, amestecati ouale cu l
Retete culinare Aperitive - Chec cu branza Roquefort si stafide
Serviti un chec aperitiv rapid, care imprumuta din rafinamentul frantuzesc. Cantitatile sunt pentru 6 persoane.
Retete culinare Aperitive - Bruschete cu struguri de sampanie
Amestecati toate ingredientele, mai putin feliile de paine si uleiul de masline. Turnati putin ulei pe felii si coaceti la 175 grade Celsius aprox. 6 minute, sau pana se rumenesc. Puneti pe fiecare fe
Retete culinare Aperitive - Foitaj cu ricotta si menta
Aceste triunghiuri de foitaj savuroase pot fi pregatite in avans si se pastreaza la rece pana va hotarati sa le coaceti, pentru a le servi proaspete. Se potrivesc de minune cu tzatziki.
Retete culinare Aperitive - Clatite cu branza si rosii
Clatitele nu trebuie sa fie neaparat dulci, iar daca sunt sarate, nu inseamna ca trebuie sa fie neaparat cu ciuperci sau carne, cum se intalneste cel mai des in restaurante. Incercati varianta fresh d
Retete culinare Aperitive - Rosii si ciuperci umplute
Ciupercile champignon si rosiile cherry sunt ingrediente clasice pentru aperitive. Ce-ar fi daca le-am umple ca pe surorile lor mai mari - rosiile clasice si ciupercile portobello?
Retete culinare Aperitive - Briose cu broccoli
Taiati codita buchetelelor de broccoli astfel incat sa incapa in forma de briose ca un copacel, dar sa ramana putin spatiu deasupra. Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Fierbeti o oala cu apa
Retete culinare Aperitive - Pate din ficatei de pui
Topiti jumatate din cantitatea de unt intr-o tigaie, la foc mediu. Adaugati ceapa tocata si prajiti pana se inmoaie, dar fara sa prinda culoare. Adaugati usturoiul zdrobit si ficateii de pui taiati in
Retete culinare Aperitive - Sandvis Reuben
Sandvisul Reuben clasic contine carne de vita din conserva, svaiter, varza murata si dressing rusesc, intre felii de paine de secara prajite. Exista, totusi, mai multe variante ale acestui sandvis, cu
Retete culinare Aperitive - Oua ochiuri la cuptor
Mult mai sanatoase decat ochiurile facute in tigaie cu ulei, ouale la cuptor (traditional sau cu microunde), sunt o solutie rapida pentru micul dejun.
Retete culinare Aperitive - Pateuri cu foitaj - Giruete picante
Se scoate aluatul din congelator si se lasa la decongelat (o noapte in frigider, sau circa 2 ore la temperatura camerei; in nici un caz nu se va decongela la microunde sau alta metoda). In functie de
Retete culinare Aperitive - Mini-tarte corabioare aperitiv
Fara prea multa bataie de cap, preparati niste aperitive delicioase si, mai ales, foarte aspectuoase, de mare efect pe o masa festiva.
Retete culinare Aperitive - Briose aperitiv cu mac si oua de prepelita
Invitatii la masa festiva vor descoperi o surpriza placuta in aceste briose aperitiv: cate un ou de prepelita delicios!
Retete culinare Aperitive - Frigarui reci aperitiv
Se alterneaza ingredientele pe frigarui, dupa care acestea se infig intr-un suport special de prezentare, pentru un plus de efect.
Retete culinare Aperitive - Frigarui Caprese
Salata Caprese este foarte cunoscuta si are multi fani, dar ce-ar fi daca am servi aceleasi ingrediente pe frigarui, ca aperitive? Am putea chiar sa le numim... salata pe bat!
Retete culinare Aperitive - Oua umplute cu somon afumat
Pentru o consistenta mai cremoasa a umpluturii, puteti pune ingredientele in blender sau robotul de bucatarie, folosind functia Pulse.
Retete culinare Aperitive - Pungute cu branzeturi si ierburi aromatice
Aceste pungute originale se pot adapta in functie de gusturi, imaginatie si ingredientele pe care le aveti la dispozitie. Importante sunt foile de clatite in care puneti umplutura preferata.
Retete culinare Aperitive - Mimoza de sfecla si inghetata cu mustar
Prezentarea impecabila a aperitivelor pentru mese festive se poate face cu ajutorul formelor din inox. Forma clasica este cea rotunda, dar se pot folosi cu succes si forme fanteziste, in functie de pr
Retete culinare Aperitive - Pere la cuptor cu branza si nuci
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Taiati perele in jumatati si cate un capacel de pe dosul fiecarei jumatati, ca sa nu se rastoarne in tava. Stropiti perele cu zeama de lamaie, ca sa nu se i
Retete culinare Aperitive - Oua fierte in sos de soia
In Japonia, acest fel de mancare poarta denumirea Shoyu tamago si se poate servi atat fierbinte, cat si rece, alaturi de o portie de orez.
Retete culinare Aperitive - Sandvis cu paste, avocado si rosii
Rapid si usor, pentru acest sandvis va puteti folosi cu succes de paste ramase de la un alt fel de mancare.
Retete culinare Aperitive - Salata cu mere, branza si nuci
Branzeturile frantuzesti se consuma frecvent cu mere sau nuci, asadar nu va fi nici o surpriza daca aceasta salata de toamna va avea succes printre invitatii Dvs.!
Retete culinare Aperitive - Hummus de dovleac cu rozmarin
Adaugati toate ingredientele in robotul de bucatarie. Daca nu aveti pasta de susan, inlocuiti-o cu inca 15 ml de ulei de masline. Folositi functia "Pulse" pana cand amestecul ajunge la consistenta dor
Retete culinare Aperitive - Bruschete cu branza de capra si capsuni
Puneti gratarul cuptorului cat mai sus si preincalziti la 175 grade Celsius. Puneti feliile de bagheta intr-o tava intinsa si ungeti-le cu ulei pe ambele parti. Asezonati cu sare si piper, apoi coacet
Retete culinare Aperitive - Smochine umplute cu sunca si branza de capra
Smochinele proaspete se gasesc destul de greu si la preturi mari, dar merita atunci cand e vorba de un aperitiv pentru o masa speciala.
Retete culinare Aperitive - Chipsuri de napi
Cantitatile pentru ingrediente nu sunt date, intrucat difera nu numai in functie de numarul de persoane, ci mai ales de apetit si preferintele culinare.
Retete culinare Aperitive - Chec aperitiv rapid cu rosii uscate
In forme din silicon pentru briose sau in forme antiaderente pentru mini-chec, acest aperitiv rapid va face deliciul invitatilor.
Retete culinare Aperitive - Ciuperci portobello umplute cu guacamole
Se curata ciuperca, se asezoneaza palaria cu sare si se soteaza 6-8 minute in putin ulei de masline, intorcand-o pe cealalta parte la jumatatea timpului. Se prepara sosul guacamole din avocado zdrobit
Retete culinare Aperitive - Aperitiv de prune cu whisky
Se spala prunele si se taie in jumatati. Se pun intr-un borcan suficient de mare, impreuna cu zaharul tos si se tin peste noapte in frigider. A doua zi, se adauga whisky si se inchide bine borcanul. D
Retete culinare Aperitive - Hot dog aperitiv picant
Amestecati intr-un vas de lut: ketchup, zahar brun, otet (sau vin), sos de soia, mustar si usturoi. Acoperiti si gatiti la foc tare timp de 1 ora, amestecand din cand in cand. Taiati crenvustii in fel



 
Sfaturi culinare - Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v... » citeste
Sfaturi culinare - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a... » citeste
Sfaturi culinare - Trucuri de frumusete – Puterile nebanuite ale uleiului de cocos
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,... » citeste
Sfaturi culinare - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau... » citeste
Sfaturi culinare - Dieta olandeza – Secretele unui regim alimentar care ajuta la slabit
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa... » citeste

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Condimente - Lemn dulce
Lemn dulce
Lemnul dulce este o planta din familia fabaceae, inrudita cu fasolea, ale carei radacini sunt comest...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Nu va ofer nici plata, nici cazare si nici mancare; va ofer doar foamete, sete, marsuri fortate, lupte si moarte. Lasati-l pe cel care isi iubeste tara si cu inima, nu numai cu gura sa ma urmeze"
Giuseppe Garibaldi
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro