Arhiva coolinaria
O masa festiva desavarsita se recunoaste in primul rand dupa aperitive. Incercati aceasta reteta a Marthei Stewart pentru a va impresiona invitatii.
Cumparati aluatul gata facut si umpleti-l cu mozzarella, branza cu mucegai albastru, masline si miez de nuca.
Servite ca aperitiv sau ca fel principal light, aceste castronele de somon afumat umplute cu branza feta si orez sunt delicioase, in ciuda aspectului.
Aceasta reteta spaniola versatila se poate servi ca gustare, fel principal sau garnitura.
Popcornul preparat in casa este mult mai sanatos si, in plus, il puteti aroma dupa bunul plac!
Serviti ca aperitiv bruschete usturoiate, cu ciuperci si ricotta.
Puteti prepara acesti biscuiti de casa cu orice tip de seminte doriti, inclusiv chimen.
Incercati si acest fondue traditional elvetian, din branza Emmental si Gruyere, completat cu usturoi, nucsoara, piper, vin alb sec si brandy de cirese amare.
Obtineti 2 foi subtiri de aluat de biscuiti de aprox. 18 x 18 cm.
Daca iti doresti o gustare calda si rapid de pregatit seara dupa o zi lunga, Gabriela Simion si Koliba iti propun o reteta simpla si reinventata a traditionalei placinte cu branza!
Dati un nou gust micului dejun, completand crema de branza cu smochine fierte in otet balsamic.
O cina usoara, gata in mai putin de 30 de minute, care se poate servi si ca aperitiv.
Serviti ca gustare sau aperitiv bruschete de casa in stil grecesc.
Aveti chef de o gustare sanatoasa si inedita? Ce ziceti de migdale condimentate?
Compotul de caise va ajuta sa preparati acest aperitiv deosebit in orice sezon!
Apelati la un aperitiv usor atunci cand sunteti in criza de timp!
Puteti incerca aceasta reteta si cu branzeturi mai exotice, precum Camembert sau Roquefort.
Recomandare pentru aperitiv: barcute de ardei capia umplute cu branza, invelite in bacon si date la cuptor.
In numai 20 de minute, obtineti o gustare delicioasa... Se serveste fierbinte!
Daca v-ati plictisit de maslinele pe care le gasiti in comert, le puteti marina acasa cu propriul amestec de condimente.
Oricand aveti nevoie de un aperitiv rapid, apelati cu incredere la mozzarella, rosii cherry si busuioc.
Dati o nota dulceaga hummus-ului clasic cu ajutorul cartofilor dulci copti. Condimentele recomandate completeaza perfect gustul, facand aceasta pasta potrivita pentru orice combinatie doriti.
Serviti salata de pepene galben cu crutoane din branza greceasca halloumi, prajite in ulei cu usturoi. Inedit si delicios!
Vreti o salata de vara inedita? Incercati aceasta combinatie de pepene rosu cu avocado, ceapa rosie, patrunjel si zeama de lime!
Ideal pentru pachetelul de la serviciu sau ca gustare, hummus-ul este acum imbunatatit cu rosii deshidratate, usturoi si oregano.
Aceasta reteta frantuzeasca a fost oferita si preparata de Restaurantul Vaporu' si poate fi degustata zilnic la restaurantul din str. Constantin Istrati nr. 2, Bucuresti (vis-a-vis de Parcul Carol).
Condimentati painea obisnuita cu ulei, rosii si usturoi si obtineti o gustare potrivita pentru orice moment al zilei.
Cantitatile date sunt pentru 2 portii de aperitiv de sezon, dar le puteti servi si pe post de garnitura.
Serviti un aperitiv frantuzesc delicios, cu parmezan, bacon si patrunjel. Umpluturi recomandate: fulgi de ton cu ou fiert si maioneza / somon afumat cu crema de branza si marar.
Indicatiile sunt date pentru a obtine oua albastre si violet, cu ajutorul verzei rosii. Nuanta difera in functie de cat de mult lasati ouale in apa colorata de varza. Pentru rosu inchis, folositi coaj
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta