193135987363285

Arhiva coolinaria

Retete culinare Aperitive - Arancine - chiftele de orez Sicilia
Originare din Sicilia si datand din secolul al 10lea, arancine sunt practic orez facut sub forma unei bile (portocale) si umplut la mijloc fie cu carne tocata si sos de rosii, fie cu mazare si sos de
Retete culinare Aperitive - Branza topita de casa
Nu strambati din nas, fiecare din noi isi poate face in propria bucatarie branza topita, fara conservati si coloranti sau alte minunatii. Este untoasa, elastica in acelasi timp gustoasa si nu iti treb
Retete culinare Aperitive - Crema de ciuperci cu crutoane de pui
Crema de ciuperci este atat de delicioasa incat numai ce te gandesti la ea ai vrea sa o mananci. Iar daca ii mai adaugi si crutoane de pui deja te lingi pe degete gandindu-te la ea!
Retete culinare Aperitive - Varza in lapte de nuca de cocos
Un fel de mancare usor si foarte gustos, varza in lapte de nuca de cocos este potentata de gustul picant al ardeilor iuti, dar aroma proaspata a sucului de lamaie ne va racori aproape simultan palatul
Retete culinare Aperitive - Frigarui cu vinete
Este pentru prima si cu siguranta nu si ultima data cand mananc vinete altfel decat in salata si nu am fost deloc dezamagita. Va recomand si voua sa incercati aceste frigarui cu vinete, cat inca mai s
Retete culinare Aperitive - Vinete umplute
Stiu ca sunt nenumarate variante de retete de vinete umplute. Improvizand cu ce am avut prin frigider mi-au iesit un alt fel de vinete umplute. Rezultatul final a fost surprinzator de bun.
Retete culinare Aperitive - Aperitiv la borcan cu cas sarat
Casul de oaie se tine la sarat doua zile,timp in care se intareste si poate fi taiat cubulete de un cm. Gogosarul se taie cu taierorul de legume multifunctional de la Decorix. Toate ingredientele se a
Retete culinare Aperitive - Rosii umplute cu ciuperci
Se pregatesc mai intai rosiile, taind un capac in partea lor superioara si golindu-le complet de seminte si pulpa. Se pun apoi la scurs, cu gura in jos, pe hartie de bucatarie si se pastreaza capacele
Retete culinare Aperitive - Rulada cu branza
Rulada cu branza este un aperitiv atat de delicios, incat va deveni rulada ta preferata, dupa ce o vei prepara.
Retete culinare Aperitive - Pasta de masline
Pasta de masline este un aperitiv grecesc care se serveste pe felii mici de paine prajita, stropite cu ulei de masline, sare si oregano, alaturi de un pahar de ouzo.
Retete culinare Aperitive - Mingiute din somon cu branza
Serviti aceste mingiute din somon cu branza la urmatoarea petrecere si toti prietenii dumneavoastra se vor intreba cum de nu s-au gandit si ei la aceasta reteta.
Retete culinare Aperitive -  Pachetele aperitiv de sarbatoare
Cand vrei un aperitiv rapid si foarte gustos, opteaza pentru pachetelele aperitiv de sarbatoare.
Retete culinare Aperitive - Somon tartar
Somonul tartar este un aperitiv extrem de usor de facut si incedibil de gustos.
Retete culinare Aperitive - Ciuperci gratinate
Daca iti plac mancarurile cu ciuperci, atunci iti recomand sa incerci si aceste ciuperci gratinate.
Retete culinare Aperitive - Rosii umplute cu cuscus
De cand am incercat prima data cuscus-ul m-am indragostit gustul lui. Se prepara foarte usor, iar o persoana care a fiert macar o data in viata orez, nu va intampina dificultati cu acest aliment. Daca
Retete culinare Aperitive - Rulada la tava
Rulada la tava- o mancare buna la gust care are avantajul ca se pregateste repede si are costuri reduse.Se serveste langa orice garnitura, cartofi prajiti, piure sau orez, legume, mazare, fasole verde
Retete culinare Aperitive - Pachetele cu verdeata
Framantam faina cu ouale, 4 linguri de apă si 1/2 lingurita sare, apoi lasam aluatul sa se linisteasca 30 de minute. Inmuiem chifla in apa si o stoarcem. O pasam impreuna cu 50g branza, verdeata, 100
Retete culinare Aperitive - Rosii la cuptor
Pentru cina sau masa de pranz, poti gati aceasta reteta de rosii la cuptor, care nu are cum sa-ti iasa altfel decat foarte gustoasa!
Retete culinare Aperitive - Castraveti umpluti cu pasta de branza
Te gandeai la aceasta posibilitate? Sa gatesti castraveti umpluti? Ei bine acesti castraveti umpluti cu pasta de branza sunt foarte gustosi si ideali pentru sezonul estival,
Retete culinare Aperitive - Chiftelute in sos de rosii
Chiftele, piftele, chiftelute, le puteti spune cum doriti caci tot la fel de bune sunt. Mama mereu facea portie dubla si cele ce nu se mancau simple deveneau a doua zi piftelute in sos de rosii.
Se iau icrele si pentru a se curata mai usor de pielita dintre ele se pun pe un platou care se aseaza pe o cratita cu apa fierbinte care fiarba si se amesteca foarte bine cu o furculita pana isi schim
Se iau icrele si pentru a se curata mai usor de pielita dintre ele se pun pe un platou care se aseaza pe o cratita cu apa fierbinte care fiarba si se amesteca foarte bine cu o furculita pana isi schim
Retete culinare Aperitive - Dovlecei prajiti cu bacon
Recomandat copiilor, dar si celor cu probleme digestive, dovlecelul are putine calorii(sub 15 kcal la 100 grame). Scade tensiunea arteriala, poate preveni cancerul de colon si are efect antiinflamator
Retete culinare Aperitive - Aperitiv cu pui
Aceste aperitive cu carne de pui respecta principala regula a antreurilor pentru ca sunt foarte apetisante si au un gust care te invita la masa.
Retete culinare Aperitive - Pate din ficat de pasare
1 Se spala bine ficateii de pasare sub jet de apa si se plaseaza imediat intr-o tigaie mai inalta si neaderenta, fara a se mai scurge de apa; 2 Se adauga in tigaie toate ingredientele din reteta si se
Retete culinare Aperitive - Humus cu naut si tahini
Se amesteca la procesorul de alimente usturoiul, nautul, tahini, zeama de lamaie, apa si uleiul de masline. Se amesteca pana la omognizare completa, apoi se adauga sarea; Se pune cate o portie in fiec
Retete culinare Aperitive - Salsa Royale
Se aseaza rosiile bine spalate intr-un recipient larg de gatit si se taie marunt aici. Se adauga apoi ardeii iuti de chile, copti anterior si fara seminte, usturoiul tocat, uleiul de masline si otetul
Retete culinare Aperitive - Rosii la gratar
1. Se scot cu atentie pulpa si semintele din jumatatile de rosie; 2. Se incinge gratarul la foc mare si se pregateste ca pentru gatit legume; 3. Se condimenteaza rosiile cu sare si piper dupa gust si
Retete culinare Aperitive - Bouyourdi- aperitiv grecesc
Va prezint o reteta de bouyourdi - un aperitiv grecesc. Se face extrem se usor si savoarea rosiilor cu multa branza te face sa nu te mai opresti din mancat. Iubitorii de branza trebuie neaparat sa inc
Retete culinare Aperitive - Chifle cu usturoi si ierburi de Provence
Iti prezint o reteta de chifle cu usturoi si ierburi de Provence, ideale pentru micul dejun. Ierburile de Provence sunt un amestec de cateva ierburi aromate mediteraneene si seminte de fenicul, specif



 
Sfaturi culinare - Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v... » citeste
Sfaturi culinare - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a... » citeste
Sfaturi culinare - Trucuri de frumusete – Puterile nebanuite ale uleiului de cocos
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,... » citeste
Sfaturi culinare - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau... » citeste
Sfaturi culinare - Dieta olandeza – Secretele unui regim alimentar care ajuta la slabit
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa... » citeste

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Condimente - Asafoetida
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Ospitalitate, virtutea care ne determina sa hranim si sa gazduim anumite persoane care nu au nevoie de hrana si gazduire"
Ambrose Bierce
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro