193135987363285

Arhiva coolinaria

Retete culinare Aperitive - Branza topita Fondue
Similar cu branza topita preparata de ciobanii din muntii Romaniei, si elvetienii au dezvoltat o reteta delicioasa de branza topita in tigaie la foc deschis, e drept mai gustoasa decat cea preparata d
Retete culinare Aperitive - Ciuperci pane umplute
Foarte gustoase si pufoase, ciupercile pane umplute sunt o alegere potrivita pentru un aperitiv usor de pregatit si deosebit de savuros!
Retete culinare Aperitive - Aperitiv cu branza si struguri
Daca vrei sa prepari un antreu deosebit, atunci trebuie sa pregatesti acest aperitiv cu branza si struguri. Cu siguranta le vei lua ochii invitatilor cu acest aperitiv special.
Retete culinare Aperitive - Sarmale de Halloween
Se taie bostanul si se pastreaza capacul. Se curate de seminte. Cepele si morcovul se taie marunt si se pun la calit cu sare si piper. Se adauga pe rand ciupercile, nucile, malaiul si orezul fiert. Se
Retete culinare Aperitive - Dovleac de Halloween
Buna, Decorix, mi-a placut ideea de Halloween. Va trimit o reteta de dovleac copt cu zahar si scortisoara, asa cum facea bunica cind eram mici.
Retete culinare Aperitive - Paianjen de Halloween
Intr-un bol mic se pune fasolea dupa ce a fost fiarta si se aseaza in forma circulara, lasand in mijloc loc pentru garnitura. Ceapa, rosiile si morcovul se rad si se pun de jur imprejur. Ardeiul verde
Retete culinare Aperitive - Ardei umpluti cu varza
Daca v-ati saturat de traditionalele muraturi, atunci trebuie sa incercati aceasta minunta reteta de muraturi asortate de ardei umpluti cu varza.
Retete culinare Aperitive - Ciuperci marinate
Ciupercile marinate sunt la fel de gustoase ca si muraturile. Pot fi consumate in timpul iernii cu orice fel de garnitura sau friptura.
Retete culinare Aperitive - Cornulete cu sunca
Daca nu stiti ce sa ii mai dati pustiului vostru la pachet la scoala va sugerez aceste cornulete cu sunca.
Retete culinare Aperitive - Chiftelute de vinete
Va asigur ca aceste chiftelute de vinete vor intra pe lista bucatelor voastre preferate!
Retete culinare Aperitive - Arancine - chiftele de orez Sicilia
Originare din Sicilia si datand din secolul al 10lea, arancine sunt practic orez facut sub forma unei bile (portocale) si umplut la mijloc fie cu carne tocata si sos de rosii, fie cu mazare si sos de
Retete culinare Aperitive - Branza topita de casa
Nu strambati din nas, fiecare din noi isi poate face in propria bucatarie branza topita, fara conservati si coloranti sau alte minunatii. Este untoasa, elastica in acelasi timp gustoasa si nu iti treb
Retete culinare Aperitive - Crema de ciuperci cu crutoane de pui
Crema de ciuperci este atat de delicioasa incat numai ce te gandesti la ea ai vrea sa o mananci. Iar daca ii mai adaugi si crutoane de pui deja te lingi pe degete gandindu-te la ea!
Retete culinare Aperitive - Varza in lapte de nuca de cocos
Un fel de mancare usor si foarte gustos, varza in lapte de nuca de cocos este potentata de gustul picant al ardeilor iuti, dar aroma proaspata a sucului de lamaie ne va racori aproape simultan palatul
Retete culinare Aperitive - Frigarui cu vinete
Este pentru prima si cu siguranta nu si ultima data cand mananc vinete altfel decat in salata si nu am fost deloc dezamagita. Va recomand si voua sa incercati aceste frigarui cu vinete, cat inca mai s
Retete culinare Aperitive - Vinete umplute
Stiu ca sunt nenumarate variante de retete de vinete umplute. Improvizand cu ce am avut prin frigider mi-au iesit un alt fel de vinete umplute. Rezultatul final a fost surprinzator de bun.
Retete culinare Aperitive - Aperitiv la borcan cu cas sarat
Casul de oaie se tine la sarat doua zile,timp in care se intareste si poate fi taiat cubulete de un cm. Gogosarul se taie cu taierorul de legume multifunctional de la Decorix. Toate ingredientele se a
Retete culinare Aperitive - Rosii umplute cu ciuperci
Se pregatesc mai intai rosiile, taind un capac in partea lor superioara si golindu-le complet de seminte si pulpa. Se pun apoi la scurs, cu gura in jos, pe hartie de bucatarie si se pastreaza capacele
Retete culinare Aperitive - Rulada cu branza
Rulada cu branza este un aperitiv atat de delicios, incat va deveni rulada ta preferata, dupa ce o vei prepara.
Retete culinare Aperitive - Pasta de masline
Pasta de masline este un aperitiv grecesc care se serveste pe felii mici de paine prajita, stropite cu ulei de masline, sare si oregano, alaturi de un pahar de ouzo.



 
Sfaturi culinare - Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v... » citeste
Sfaturi culinare - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a... » citeste
Sfaturi culinare - Trucuri de frumusete – Puterile nebanuite ale uleiului de cocos
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,... » citeste
Sfaturi culinare - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau... » citeste
Sfaturi culinare - Dieta olandeza – Secretele unui regim alimentar care ajuta la slabit
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa... » citeste

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Herbes de Provence
Originare din Franta, asa cum ne indica si denumirea lor, Herbes de Provence sunt un amestec util de...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Descoperirea unui nou fel de mancare provoaca unui om mai multa fericire decat descoperirea unei noi stele"
Anthelme Brillat-Savarin
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro