193135987363285

Arhiva coolinaria

Retete culinare Aperitive - Rosie bicolora
Se taie rosia in felii rotunde. Se decupeaza in prima felie codita si se lasa o gaura rotunda. Se taie mozarella in felii rotunde. Se aseaza alternat o felie de rosie, apoi una de mozarella. Intre 2 f
Retete culinare Aperitive - Paine de dovleac si banane
Intr-un vas mare amestecati cu mixerul zaharul cu margarina. Bateti ouale, banana si dovleacul; amestecati bine. Intr-un bol de dimensiune medie combinati faina, praful de copt, sarea si alunele. Adau
Retete culinare Aperitive - Ciuperci in vin
Aduceti ciupercile, vinul, rozmarinul, usturoiul si apa in punctul de fierbere; reduceti caldura si lasati inca 10 minute. Adaugati ceapa verde si mai lasati pe foc pana cand apa se reduce cu o treime
Retete culinare Aperitive - Tzatziki
Spalati si curatati de coaja castravetele. Taiati-l in bucati mici. Sfaramati usturoiul. Topiti untul. Intr-un bol mare amestecati iaurtul, usturoiul, castravetele bucati, otetul si sarea. Adaugati un
Retete culinare Aperitive - Rosii umplute a la grec
Decupati capacele rosiilor si vidati interiorul intr-un bol. Intr-o caserola, la foc mediu, auriti ceapa in ulei. Adaugati carnea taiata, foile de dafin, pulpa rosiilor, sare si piper dupa gust, si am
Retete culinare Aperitive - Branza feta coapta cu oregano
Taiati 4 bucati de folie de aluminiu, suficient de mari cat sa infasoare o felie de branza. Plasati in centrul fiecarei folii cate una din cele 4 felii (feliile nu trebuie sa fie foarte groase, aproxi
Retete culinare Aperitive - Omleta cu sunca si ciuperci
Se curata si se spala bine cateva ciuperci mari, albe. Se taie in felii subtiri ciupercile si sunca, se inabusa cu putin unt si verdeata, sare si piper, pana cand toata zeama a scazut. Cand s-a incins
Retete culinare Aperitive - Snack dietetic
Se ung feliile de paine cu pasta de masline din belsug. Se ornamenteaza cu felii de masline si jumatati de rosii cherry. Acest snack este perfect drept aperitiv inainte de un fel de paste. Avand ca in
Retete culinare Aperitive - Omleta cu branza camembert
Intr-un castron se sparg ouale. Separat branza camembert se taie in bucatele marunte. Patrunjelul se spala bine si se marunteste. La fel si ceapa (care se adauga dupa gust). Toate ingredientele se inc
Retete culinare Aperitive - Bruschete
Rosiile spalate in prealabil se taie in cubulete mici, cu aproximativ 1 cm latura. Patrunjelul se toaca marunt. Intr-un castron se amesteca uleiul de masline cu patrunjelul si cu condimentele, si apoi
Retete culinare Aperitive - Parjoale moldovenesti
Se curata ceapa, cartofii si usturoiul si se dau prin masina de tocat carne impreuna cu painea imuiata. Compozitia rezultata se amesteca impreuna cu carnea tocata, peste care se adauga cele doua oua,
Retete culinare Aperitive - Chiftele de peste
Am pus cartofi, morcovi si frunzele de telina , cele de dafin, piperul boabe si putina sare, intr-o oala cu apa si vin cand erau aproape fierte am adaugat si pestele. L-am fiert circa 5-7 minute dupa



 
Sfaturi culinare - Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v... » citeste
Sfaturi culinare - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a... » citeste
Sfaturi culinare - Trucuri de frumusete – Puterile nebanuite ale uleiului de cocos
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,... » citeste
Sfaturi culinare - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau... » citeste
Sfaturi culinare - Dieta olandeza – Secretele unui regim alimentar care ajuta la slabit
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa... » citeste

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Herbes de Provence
Originare din Franta, asa cum ne indica si denumirea lor, Herbes de Provence sunt un amestec util de...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Adevarurile care raman doar in minte si nu sunt traite practic ne hranesc tot atat de putin ca o mancare ce ramane in camara"
Richard Wurmbrand
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro