Arhiva coolinaria
1 Fierbeti mai intai ouale asa cum faceti cand doriti sa serviti oua tari la micul-dejun, dar atentie sa nu le crapati la fiert pentru a obtine un albus placut ca aspect; curatati ouale de coaja apoi
Faci parte dintre femeile care "sar" dimineata peste micul dejun, sursa de energie a intregii zile? Voi incerca sa vin in intampinarea ta cu solutia perfecta pentru o masa rapida si calorica: un sandv
In cazul in care te-ai plictisit de clasicele chiftele cu carne tocata, iti recomand chiftelutele de vinete cu branza. Probabil vei stramba putin din nas inainte de a le incerca, dar te sfatuiesc sa l
Daca tii la silueta, atunci trebuie sa incerci aceasta reteta cat mai gasesti dovlecei tineri in piata. Timpul necesar pentru prepararea acestui aperitiv cu dovlecei este de 30 de minute.
Este un fel culinar de-a dreptul erotic, care poate crea dependenta. Aromele sunt foarte bogate, contradictorii si incitante. Este obligatoriu ca inainte de a mesteca fiecare particica din acest meniu
Probabil stii si tu cat de “sanatoase” sunt pateurile din comert. Cele de post nu se abat nici ele de la aceasta regula. De aceea iti recomand pentru sanatatea ta si a familiei tale pateul de dovl
Aceasta reteta de paste cu vinete am invatat-o de la tatal meu, care la randul sau a preluat-o de la un prieten de al sau din Sicilia. Desi in mod traditional se face cu ricotta salata (o branza local
Se rumeneste mai intai ceapa in jumatate din cantitatea de unt, intr-o tigaie larga, la foc foarte mic. Cand ceapa a dvenit transparenta putem adauga si orezul amestecand mereu cu spatula de lemn pana
Va recomand o reteta de aperitiv cu legume care poate fi servit atat la micul dejun sau cina, foarte gustos si foarte usor de pregatit.
Va propun o gustare usoara, pentru starnirea poftei de mancare inainte de cina.
Rosiile umplute cu sufleu de branza sunt potrivite atat pentru diverse ocazii, cat si zile obisnuite. Pot fi servite fie ca si aperitiv, fie ca si o garnitura.
Daca esti o amatoare de clatite, atunci te sfatuiesc sa incerci clatitele chinezesti, facute din codite de ceapa verde. Le poti manca simple ca si gustare sau alaturi de un sos preferat de tine.
Daca nu ai chef de petrecut foarte mult timp in bucatarie iti propun o reteta foarte rapida si gustoasa de oua milaneze. E o reteta foarte simpla si accesibila oricui.
Permiteti-mi sa va prezint o reteta cu care tatal meu ne-a cucerit la masa de Paste: salata de ciuperci pleurotus cu maioneza. ?i-o recomand si tie in momentul in care vrei sa adaugi ceva inedit si fo
Am savurat aceasta minunatie de rulada cu branza la un prieten si am ramas profund impresionata. E asa pufoasa foia de rulada, cand o manaci zici ca e spuma. Este nemaipomenita, dar si foarte simplu d
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline