Arhiva coolinaria
Imi permit sa iti prezint o reteta de baton cu nuca- o gustare foarte sanatoasa si de post care poate inlocui cu succes rontaielile dintre mese.
Se cerne într-un vas făina, se opăreşte cu o ceaşcă de lapte clocotit şi se freacă până ce devine ca o cremă. Se pune la racorit cât suferă degetul. Se adaugă drojdia muiată cu o lingur
Pentru ca ne era pofta in weekend de covrigi, dar si de ceva dulce am ales sa pregatim niste deliciosi covrigi sasesti.
Va prezint o reteta de bomboane cu nuci delicioase care ii vor incanta pe copii. Se prepara cu usurinta si ingredientele folosite sunt sanatoase.
1 Branza, smantana si untul se dau bine la mixer pana ce obtinem o crema pufoasa de branza, care se lasa 15 minute la frigider; 2 Miezul de nuca de cocos se da fin la razatoare si apoi se amesteca bin
Se amesteca jumatatile de caise, sosul de ketchup, zaharul brun, zeama de lamaie, ghimbirul, mustarul si sarea intr-un procesor de alimente si se mixeaza pana ce se obtine o pasta omogena si moale. So
1 Pregatiti o tava patrata de copt, nu prea larga, dar mai inalta, acoperiti-o cu celofan si ungeti-o apoi usor cu ulei vegetal 2 Intr-o tigaie inalta combinati zaharul, 1 1/2 cana de apa si zeama de
Aceste fursecuri denumite foarte ciudat – limbi de pisica- imi aduc aminte de copilarie. Daca ati cautat mult timp prin cofetarii aceste dulciuri, dar vi de pare ca nu au niciun gust, va sfatuiesc s
Prima data am incercat aceste dulciuri la Paris si am fost fascinata de savoarea lor. De mult timp am planuit sa caut o varianta de a-i degusta si la noi, cum sunt la prima incercare nu au iesit chiar
Va prezint o prajitura cu iaurt si gris, o combinatie dulce acrisoara. Daca va place combinatia de cocos si lamaie atunci trebuie sa o incercati.
Va prezint reteta uneia dintre prajiturile noastre preferate – prajitura cu portocale si ulei de masline. Poate combinatia de portocale si ulei de masline vi se pare ciudata, dar sa stiti ca rezulta
1 Incalziti mai intai cuptorul la 200 de grade 2 Pregatiti o tava de copt larga, acoperiti-o cu hartie de copt si ungeti-o usor cu unt 3 Intr-o tigaie inalta amestecati jumatatea de cana de zahar cu s
Cand vreti sa combinati pasiunea pentru ciocolata cu rafinamentul frantuzesc, incercati acest delicios "moelleux au chocolat". Este absolut divin, este rasfatul absolut pentru toti amatorii de ciocola
Desi multa vreme am crezut ca briosele nu pot fi decat dulci, m-am gandit sa incerc sa incerc si varianta de briose sarate, ideale ca aperitiv, mai ales pentru o masa festiva.
Daca va place ciocolata si tot ce o contine, cu siguranta va vor placea si aceste fursecuri Truffe. Sunt aromate, fragede si nu ar trebui sa lipseasca de pe masa dumneavoastra de sarbatori.
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun