193135987363285

Arhiva coolinaria

Home» Ce gatesti azi» Dulciuri» Deserturi diverse
Retete culinare Deserturi diverse - Napolitane cu rahat
Va marturisesc faptul ca nu sunt o mare impatimita dupa napolitanele din comert pentru ca au acel gust artificial. In schimb imi plac tare mult napolitanele cu rahat facute in casa.
Retete culinare Deserturi diverse - Rulada cu alune si nuci
Pentru ca iarna nu gasim chiar atat de multe fructe proaspete care sa nu fie importate, foarte potrivite sunt deserturile cu alune si nuci. Din aceasta serie iti recomand o rulada cu alune si nuci.
Retete culinare Deserturi diverse - Crepes Suzette
Crepes Suzette sunt un desert de origine franceza constand intr-o clatita cu unt Suzette, stropita cu un sos din zahar caramelizat si unt, suc de mandarine sau portocale si lichior de portocale picura
Retete culinare Deserturi diverse - Banitza
Unul dintre cele mai celebre preparate bulgaresti, banitza este o placinta din foi cu umplutura de branza sau carne tocata, gustoasa si destul de consistenta, care poate fi servita in special in anoti
Retete culinare Deserturi diverse - Halva cu fistic
Simplu de preparat si cu certe valente afrodisiace, halvaua cu fistic este o reteta de succes adusa la noi de pe taramul pasionalilor regi ai Persiei.
Retete culinare Deserturi diverse - Clatite cu nuca
Daca va place nuca, atunci veti indragi aceste clatite cu nuca. Foarte dulci si aromate, aceste clatite cu nuca sunt ideale pentru micul dejun.
Retete culinare Deserturi diverse - Mere coapte speciale
Merele coapte speciale mi se par desertul ideal iarna, cand afara e un ger de crapa pietrele. Pe langa gustul absolut delicios, merele coapte iti parfumeaza intreaga bucatarie.
Retete culinare Deserturi diverse - Trufe
Intr-un vas, incalzim untul cu smantana. Dupa ce s-a topit untul, oprim focul si adaugam ciocolata rupta in bucatele si 2 linguri cacao. Amestecam incontinuu cu o lingura de lemn, pana se topeste cioc
Retete culinare Deserturi diverse - Rulada cu branza
Rulada cu branza este delicioasa si calda si rece, nu este pretentioasa si putem profita de bunatatea ei in orice moment al anului.
Retete culinare Deserturi diverse - Sarlota de ciocolata
Imi permit sa iti prezint un desert de inspiratie poloneza- sarlota cu ciocolata. Sarlota de ciocolata se prepara repede si poate fi un desert excelent pentru mesele festive, mai ales ca poate fi prep



 
Sfaturi culinare - Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v... » citeste
Sfaturi culinare - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a... » citeste
Sfaturi culinare - Trucuri de frumusete – Puterile nebanuite ale uleiului de cocos
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,... » citeste
Sfaturi culinare - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau... » citeste
Sfaturi culinare - Dieta olandeza – Secretele unui regim alimentar care ajuta la slabit
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa... » citeste

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Curcan. O pasare mare, a carei carne, cand este mancata la anumite sarbatori religioase, are proprietatea caracteristica de a atesta pietatea si recunostinta. Intamplator, este o mancare destul de buna"
Ambrose Bierce
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro