193135987363285

Arhiva coolinaria

Home» Sfaturi culinare

Cele mai bune surse de proteine
Proteinele sunt nutrienti esentiali, responsabili pentru mai multe functii ale corpului, cum ar fi crearea de tesuturi, celule si muschi. Toata lumea are nevoie de proteine, dar, in cazul in care esti
Vopseste ouale de Paste in mod creativ
Iata cateva tehnici si idei inventive, pentru a da un aer deosebit oualor de Paste. Nu te teme sa experimentezi si creeaza modele inedite! 1. Picteaza cu acuarele Acuarelele sunt o metoda ieftina si m
8 metode de gatit cu banane prea coapte
O banana uitata in frigider, care a capatat o nuanta maro neplacuta, nu este o imagine neobisnuita. Atunci cand devin moi, bananele sunt greu de consumat ca atare, insa pot fi pasate si folosite in mu
Piure de cartofi cu mai putine calorii
Cu totii iubim piureul de cartofi. Insa, ne plac si portiile mari cu putine calorii. Iata cum sa te bucuri de piure fara sa consumi un numar prea mare de calorii: Ingredientul secret: Piureul nu trebu
Inspiratie de Paste
Pastele se apropie cu pasi repezi si am inceput deja sa pregatim bunatatile pentru familie si prieteni. Revenim cu drag la retetele din anii trecuti si va invitam sa le incercati: - Cuib aperitiv de P



 
Sfaturi culinare - Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v... » citeste
Sfaturi culinare - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a... » citeste
Sfaturi culinare - Trucuri de frumusete – Puterile nebanuite ale uleiului de cocos
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,... » citeste
Sfaturi culinare - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau... » citeste
Sfaturi culinare - Dieta olandeza – Secretele unui regim alimentar care ajuta la slabit
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa... » citeste

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Musca spaniola
Desi nu este practic un condiment, iar in cele mai multe tari este chiar considerat ca substanta ile...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"La masa ii vad pe toti, dar la bucatarie pe nimeni"
Folclor
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro