Arhiva coolinaria
Legumele crude sunt mult mai sanatoase, deseori, decat cele gatite. Insa, uneori trebuie sa le si prepari, pentru a te bucura pe deplin de beneficiile lor... Iata cand trebuie sa le mananci crude si c
In zilele noastre e de ajuns sa ai un blender pentru a face un smoothie. O singura apasare de buton si vei avea un suc din aproape orice fruct sau leguma. Cu putina creativitate putem nimeri si gustul
La prima vedere pare simplu, dar cand incepi sa te gandesti la fiecare element in parte, lucrurile par sa se complice. Fiecare are preferintele lui, dar cu totii ne gandim, oare ce ii mai trebuie aces
O banana uitata in frigider, care a capatat o nuanta maro neplacuta, nu este o imagine neobisnuita. Atunci cand devin moi, bananele sunt greu de consumat ca atare, insa pot fi pasate si folosite in mu
Iti place mancarea italiana sau pur si simplu vrei sa incerci ceva nou? Iata cateva sfaturi pentru a da un aer italian preparatelor tale: 1. Mananca fructe si legume de sezon Ori de cate ori e posibil
Vopsitul oualor este o traditie deosebita, pe care o poti respecta in milioane de feluri. Diversitatea nu strica nimanui, asa ca nu face toate ouale in aceeasi culoare! 1. Organizeaza-te Cumpara o jum
Ne-am obisnuit sa mancam sarat, dar adevarul e ca ne putem lipsi de sare, in majoritatea timpului... Iata cateva metode prin care sa consumi mai putin sodiu si sa lasi alte arome sa-ti invadeze papile
Ceapa este un ingredient esential in orice bucatarie. Nu o trece cu vederea si invata cum sa scoti tot ceea ce e mai bun din ea! Desi exista multe tipuri de ceapa, rareori putem sa le deosebim dupa nu
Sosurile si condimentele sunt excelente pentru a da aroma mancarurilor. Insa, de cele mai multe ori, ele contin prea mult sodiu pentru a fi considerate sanatoase. Iata cateva trucuri pentru condimente
Cea mai buna metoda sa-ti reinventezi supele este sa folosesti ingrediente de baza. Iata cum sa le folosesti pe cele care, cel mai probabil, sunt deja in camara ta: 1. Otetul O lingura de otet este un
Petrecem mult timp in bucatarie, planuind si pregatind masa. Iata cateva trucuri si secrete care sa-ti usureze munca de-acum incolo: 1. Rade untul rece Daca nu ai incercat asta deja, este timpul. Untu
Care sunt legumele care iti displac? Poate varza de Bruxelles, broccoli sau sfecla? Nu te grabi sa le judeci atat de aspru si foloseste o noua metoda de gatit pentru urmatoarele legume. Poate chiar ve
Nu trebuie sa cauti un stand de suc pentru o bautura racoritoare si delicioasa. Alege fructe si legume cat mai colorate si experimenteaza cu urmatoarele optiuni: 1. Suc de portocale cu morcovi Schimba
Pentru cei tineri, ouale jumari se afla printre primele retete invatate. Chiar daca sunt usor de facut, e important sa le faci bine. Iata ce greseli sa eviti si cum sa devii un maestru al oualor jumar
Multe alimente pot fi congelate pentru a fi folosite in viitor, insa nu toate sunt potrivite pentru aceasta metoda. Iata de ce nu toate alimentele sunt potrivite pentru congelator si care sunt cele ca
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Fiti atenti ca mancarea sa nu fie lasata niciodata mai mult de 2 ore la temperatura camerei.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun