Arhiva coolinaria
Un gratar nu e complet fara cateva legume. Ciupercile sunt printre cele mai potrivite legume de facut la gratar, unde mai pui ca le pot consuma si vegetarienii. Totusi, asta nu inseamna ca nu poti da
Iaurtul poate fi consumat in orice moment al zilei, de la micul dejun pana la ultima gustare. Este un ingredient foarte versatil, care nu trebuie sa-ti lipseasca din bucatarie. Iata la cat de multe lu
Probabil te-ai obisnuit sa mananci branza alaturi de legume, in paste sau omlete. Dar iata cum o poti folosi la potentialul ei maxim. Urmeaza aceste sfaturi si transforma-ti preparatele cu branza in d
Vara este anotimpul gratarelor in aer liber. Poti pune pe gratar aproape orice, de la fructe si legume, pana la carne si deserturi. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa pregatesti cele mai bune man
Multe retete iti cer sa folosesti ulei de masline, dar in supermarket sunt atat de multe feluri, cum poti sti pe care sa il alegi? Iata principalele diferente intre uleiul de masline obisnuit si cel e
Oricine iubeste o pizza bine facuta. Toppingurile sunt cele care o fac cu adevarat sa straluceasca. Nu te limita la retetele obisnuite si experimenteaza. Iata cateva toppinguri neobisnuite, dar delici
Nu e nimic mai frumos decat sa iei busuioc proaspat din gradina si sa-l pui direct in mancare. O singura planta iti va oferi cam o jumatate de cana de frunze pe saptamana. Nici daca stai la bloc nu e
Probabil ca te-ai obisnuit sa ai pungi de snacks-uri, pachete de cereale sau pliculete de ceai la birou, dar ce-ai zice de condimente? E bine sa ai condimente la indemana, deoarece ele pot imbunatati
Capsunile sunt fructe delicioase, insa daca le cumperi in cantitati mari, risti sa se inmoaie prea rau pentru a mai putea fi mancate simple. Iata cateva idei pentru a le folosi atunci cand par irecupe
Cu totii stim ca malaiul este folosit pentru mamaliga dar si pentru paine. Acestea nu trebuie sa fie singurele moduri in care il folosesti. Malaiul este foarte versatil si poate fi consumat de la micu
Indiferent daca faci o placinta, un tort sau o budinca, frisca este ingredientul pe care toate acestea il au in comun. Aproape orice desert e mai bun alaturi de cateva linguri de frisca bine preparata
Salatele cu paste au ceva deosebit, de aceea sunt atat de populare. Sunt excelente pe timpul verii, de aceea trebuie sa stii cum sa le prepari corect. Iata care sunt cele mai comune greseli si cum sa
Vara este anotimpul cafelei reci, cu multa gheata. Daca nu vrei sa mai cumperi frappe-uri de la magazin, e timpul sa inveti sa o faci singur, acasa. Cafeaua obisnuita se face la filtru sau in ibric. C
Teoretic, cina ar trebui sa fie o masa usoara si rapida. Dar ea poate deveni o sarcina dificila, deoarece trebuie sa stii ce mancare vei face, sa faci cumparaturile necesare, pregatirile si desigur, s
Omleta pare usor de facut, dar poate fi destul de intimidanta, uneori. Este perfecta pentru orice masa a zilei, de aceea e foarte important sa fie sanatoasa si delicioasa. Iata cum sa faci o omleta fr
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Un meniu de sarbatori nu este neaparat unul bogat, dar trebuie sa acopere cam toate preferintele invitatilor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita