Arhiva coolinaria
Home»
Ce gatesti azi»
Feluri de mancare
Subcategorii:
Supe, ciorbe |
Mancaruri cu carne |
Mancaruri cu peste |
Mancaruri cu legume |
Pizza si paste
Reteta pentru "Mancare de limba cu praz si masline" este folosita in Oltenia si preparata la restaurantul Celebration Garden, in cadrul campaniei "Descopera traditiile culinare romanesti!".
O reteta delicioasa, fara gluten, ideala pentru felul principal de la pranz sau cina. Se poate servi presarat cu nuci pecan maruntite.
O reteta simpla si delicioasa, iar daca folositi crema de branza light, ajungeti la numai 270 de calorii per portie!
O mancare spaniola satioasa, de servit neaparat cu paine proaspata, preferabil facuta in casa si nu alba.
Reteta mediteraneana "Cozze al vino bianco (Midii cu vin alb)" a fost oferita si preparata de Cucina di Eleni si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific mediteranean si italian din str.
Reteta de sarmale in dovleac este folosita in Oltenia si a fost preparata la restaurantul Celebration Garden, in cadrul Campaniei "Descopera traditiile culinare romanesti!".
Omleta spaniola, sau tortilla, este un amestec de ceapa si cartofi prajiti, legati cu oua batute si care seamana cu o tarta quiche. Cantitatile date sunt pentru o omleta de 25 cm diametru, care poate
Puteti prepara burgeri picanti acasa, mult mai sanatosi decat cei din comert.
Serviti cu o lingura de iaurt sau smantana per portie. Este nemaipomenita pentru imunitate!
Aceasta supa de cartofi este originara din Anzi si se serveste in mod traditional cu felii de avocado. Pentru varianta dietetica, inlocuiti untul cu ulei, smantana cu iaurt degresat si cascavalul cu b
Cantitatile date sunt pentru 4 sandvisuri, numai bune de servit la micul dejun. Sunt gata in numai 20 de minute!
Puteti adapta aceasta delicioasa reteta si pentru prepararea la cuptor, intr-o tava suficient de mare.
Puteti prepara paste acasa, dupa reteta preferata, sau puteti apela cu incredere la cele din comert. Se recomanda tagliatelle pentru aceasta reteta.
Serviti acest preparat simplu la cina, alaturi de un pahar de vin rosu.
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera tradiţiile culinare romaneşti!" derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu Gol
Cantitatile pentru ingrediente nu sunt date, intrucat se adapteaza din ochi, in functie de cat de mari sunt cartofii. Important este sa aveti acelasi numar de oua si de cartofi copti.
Aceasta reteta va va schimba perceptia asupra ficateilor prajiti. Cantitatile date sunt pentru 3 portii.
Iata o reteta mult mai simpla decat ati crede, mai ales ca rezultatul este delicios!
O reteta inedita de friptura pentru o cina aparte in doi.
Reteta veche pentru "Pui Tapaka" este folosita in satele din Moldova de peste Prut, fiind (probabil) imprumutata din bucataria georgiana si adaptata la bucataria traditionala moldoveneasca.
In loc de sherry se poate folosi vin rosu, iar ardeii iuti pot fi si proaspeti, nu neaparat uscati.
O reteta atat de usoara, incat ii puteti lasa si pe copii s-o prepare. Daca vreti o supa mai dietetica inlocuiti smantana cu iaurt.
Reteta veche "Tocana ca la moldoveni, cu coltunasi" este folosita in satele din Moldova de peste Prut. Reteta a fost preparata la Crama Moldovita, in cadrul campaniei "Descopera traditiile culinare ro
Cand sunteti in pana de idei pentru gatit si in criza de timp, apelati la o reteta simpla de salata de paste.
Bratwurst-ii sunt o specialitate traditionala germana de carnati, fiind preparati dintr-un amestec de carne de porc, vita si condimente. Au o istorie indelungata: primul document care atesta existenta
Ideal pentru cina: pui intreg la cuptor, cu garnitura de cartofi, mazare si ceapa, servit cu sos de patrunjel, lamaie si parmezan.
Reteta veche "Zeama moldoveneasca" este folosita in satele din Moldova de peste Prut. Reteta a fost preparata la Crama Moldovita, in cadrul Campaniei "Descopera traditiile culinare romanesti!".
Diversificati-va meniul cu aceasta reteta inedita de naut cu usturoi, branza feta si menta proaspata. Aveti nevoie de numai 25 de minute!
Din bucataria de toamna nu pot lipsi napii, iar asocierea cu perele parfumate e de-a dreptul de nerefuzat! Cantitatile date sunt pentru 6 portii.
Retetele simple de supa sunt o adevarata binecuvantare in sezonul rece.
Reteta veche de Topchit era folosita in satele din Moldova la finalul secolului 19. Reteta a fost preparata de Gelu-Marian Jilavu, Food Manager in cadrul campaniei "Descopera traditiile culinare roman
Reteta face parte din programul de educatie culinara "50 de saptamani in bucatariile lumii" derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu Arpis, DeKassa si Casa de V
Va recomandam sa serviti acest preparat cu sparanghel, dar, la fel de bine, puteti sa apelati la garnitura preferata.
Reteta germana "Ciolan de porc la cuptor cu varza" a fost oferita şi preparata de Bierhaus67 şi poate fi degustata zilnic la Beraria Germana din str. Soldat Iancu Nicolae, nr. 67. Reteta face parte
Reteta este pentru 4-5 portii de fel principal, umplutura fiind pe baza de carne, spre deosebire de reteta clasica de desert, unde se folosesc cu precadere nucile si stafidele.
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata