Arhiva coolinaria
Home»
Ce gatesti azi»
Feluri de mancare
Subcategorii:
Supe, ciorbe |
Mancaruri cu carne |
Mancaruri cu peste |
Mancaruri cu legume |
Pizza si paste
Reteta a fost oferita si preparata de restaurantul La Senna (str. Nicolae Caranfil, nr. 33, sector 1). Ingredientul de baza, sea bass, este un peste destul de scump si greu de gasit la noi, dar il put
Cantitatile date sunt pentru o portie, iar reteta este inspirata din dieta South Beach.
Risotto are o consistenta cremoasa, datorita supei in care este fiert treptat orezul.
Reteta mediteraneana pentru "Piept de curcan cu sos sweet chili si sparanghel" a fost oferita si preparata de La Senna si poate fi degustata zilnic la restaurantul din Str. Nicolae Caranfil, nr. 33, s
Imaginea de prezentare a acestei retete armenesti este facuta inainte de a pune vasul la cuptor. Optional, puteti completa lista ingredientelor cu usturoi tocat, dupa gust.
De Paste, incercati o tocana algeriana de miel, care se serveste la temperatura camerei, alaturi de orez, cuscus, salata sau paine.
Fara ulei, smantana sau unt, nu este o supa crema extraordinar de gustoasa, dar este recomandata in curele de detoxifiere.
Aceasta reteta reinventata de sarmale din legume si carne de pui, la cuptor, a fost oferita si preparata de restaurantul Symphony Romanian Fusion (Str. Mihai Eminescu, nr. 188, Sector 2).
Anul acesta, incercati o noua reteta de miel pentru Paste! Cantitatile date sunt pentru 4 portii.
Incercati o reteta fara gluten pentru o cina usoara si delicioasa. Cantitatile date sunt pentru 4 portii.
In saptamana bucatariei romanesti fusion, avem o reteta reinventata pentru lasagna cu foi de telina, care a fost oferita si preparata de Symphony Romanian Fusion (Str. Mihai Eminescu, nr. 188, Sector
Obtineti o aroma intensa cu minim de grasimi!
Pentru o cina usoara si delicioasa, trebuie sa incercati aceasta combinatie!
Symphony Romanian Fusion reinventeaza indragita reteta "Taci si inghite" si te invita s-o servesti in restaurantul cu specific romanesc din Str. Mihai Eminescu, nr. 188, Sector 2, Bucuresti.
Midiile marinaresti se gatesc in sos de vin alb cu ceapa si sunt specifice Belgiei si nordului Frantei. Se servesc in mod traditional cu cartofi prajiti si maioneza.
Pentru varianta de post a acestui preparat, inlocuiti supa de pui cu o cantitate egala de supa de legume si omiteti parmezanul de la final.
Pentru varianta de post a acestor paste siciliene, omiteti parmezanul ras.
Reteta romaneasca "Chiftelute la cuptor" a fost oferita si preparata de Symphony Romanian Fusion si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific romanesc din Str. Mihai Eminescu, nr. 188, Sec
Putem condimenta mancarea de post clasica, apeland la influente asiatice.
Serviti un fel principal de exceptie: carne de porc la cuptor, cu scortisoara si mere.
Timpul de gatit difera in functie de grosimea feliilor de ficat. Asigurati-va ca acesta e bine facut inainte de a-l pune deoparte, ca sa nu necesite prea multa gatire ulterioara in sos.
Rasfatati-va cu o paella de post delicioasa, gata in numai 30 de minute! Cantitatile date sunt pentru 4-6 portii.
Consistenta cremoasa a acestei supe este completata perfect de cubuletele de morcov si crevetii fragezi. Daca optati pentru creveti decorticati, reduceti cantitatea.
Pastele pot fi foarte delicioase si fara branza sau carne. Important este ca sosul sa fie suficient de consistent si sa aiba la baza o varietate de legume si condimente.
Pentru varianta de post, omiteti pur si simplu baconul, dar, indiferent cum alegeti sa modificati reteta, nu omiteti boia de ardei iute!
Cantitatile date sunt pentru 12 placintele semiluna umplute cu carne de vita, ceapa calita si rosii.
O mancare de post satioasa si plina de vitamine, pe care o puteti servi cu lipie si iaurt de soia sau cu garnitura de orez simplu.
Spalati maslinele inainte de a le pune in tigaie, ca sa nu innegreasca friptura de iepure.
Aceasta reteta italiana a fost oferita si preparata de Bellini Tineretului si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific italian din Bulevardul Gheorghe Sincai, nr. 2-4, Sector 4, Bucuresti
Sosul dulce acrisor completeaza perfect codul alb si poate fi servit si cu alte fileuri de peste.
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata