Arhiva coolinaria
Home»
Ce gatesti azi»
Feluri de mancare
Subcategorii:
Supe, ciorbe |
Mancaruri cu carne |
Mancaruri cu peste |
Mancaruri cu legume |
Pizza si paste
Serviti prazul copt in vin ca aperitiv sau fel principal vegetarian.
Reteta traditionala din sudul Indiei, pentru micul dejun, cunoscuta ca "upma" sau "uppuma".
Serviti o portie de ciupercute cu usturoi, ardei iute si chorizo, gata imediat!
Cantitatile date sunt pentru 4 portii delicioase de snitel milanez de vitel, cu paste si rosii.
Incercati si varianta greceasca a ardeilor umpluti, cu carne de vita, spanac, dovlecei si bulgur.
Reteta clasica de hummus, de incercat macar o data cu paine prajita sau legume proaspete: morcovi, castraveti, telina, ardei gras...
Serviti spaghete in sos cremos, condimentat cu cele mai apetisante arome: rosii deshidratate, ansoa si capere.
Pe post de garnitura, aceasta mancare poate servi 6 persoane, iar ca fel principal 4.
Acest preparat traditional finlandez la cuptor este unul dintre preferate pe timp de iarna.
Extrem de usor de preparat, trebuie sa aveti la indemana doar sos chili dulce, sare, piper si, bineinteles, coaste de porc.
Doua mici ingrediente transforma total friptura de porc la cuptor: mustarul si zaharul brun!
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Puneti pulpele intr-o tava de cuptor incapatoare, fara sa le suprapuneti. Amestecati cu telul urmatoarele ingrediente: ketchup, sos picant, miere, mustar, p
Cantitatile date sunt pentru 8 portii de supa gustoasa, sanatoasa, care ajuta atat pentru slabit, cat si intr-o cura de detoxifiere.
Sosul de vitel poate fi preparat in avans si se pastreaza la rece peste noapte, acoperit. Il reincalziti inainte de a servi pastele.
Cantitatile date sunt pentru 4-6 portii de paste aromate absolut delicioase.
Aceasta reteta inspirata de Jamie Oliver se serveste cu garnitura de orez Basmati si broccoli, alaturi de sferturi de lamaie sau lime.
Serviti aceasta tocanita de pui cu orez simplu sau paine.
Cantitatile date sunt pentru 6 portii de aperitiv, sau 3-4 portii de fel principal.
Singurul mod in care puteti imbunatati aceasta pizza este sa rumeniti sparanghelul inainte de a-l pune ca topping.
Pe langa toppingul de bacon si ceapa verde, puteti completa supa, dupa gust, cu branza rasa, smantana si chiar broccoli.
Completati reteta preferata de chiftele cu ardei iute, menta si oregano.
O reteta de paste ultra-rapida si satioasa, cu sunca de Parma, seminte de pin si pasta de masline.
Completati deliciosii cartofi gratinati cu un sos cremos cu creveti.
Cantitatile date sunt pentru 6 portii de fel principal vegetarian, gustos foc!
Pentru o cina rapida si delicioasa, optati pentru paste cu parmezan, completate cu usturoi, patrunjel si ardei iute.
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Musca spaniola
Desi nu este practic un condiment, iar in cele mai multe tari este chiar considerat ca substanta ile...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta