Arhiva coolinaria
Home»
Ce gatesti azi»
Feluri de mancare
Subcategorii:
Supe, ciorbe |
Mancaruri cu carne |
Mancaruri cu peste |
Mancaruri cu legume |
Pizza si paste
Aceste turtite traditionale irlandeze se prepara din cartofi si se prajesc sau se gatesc la cuptor, dupa preferinte.
Reteta de piept de pui umplut cu ciuperci, bacon si ceapa verde, care arata ca un papucel in forma finala.
Reteta traditionala coreeana de chiftelute de vita cu legume si tofu. Se poate prepara si cu carne de porc si se serveste cu sos de rosii sau mustar, dupa gust. Puteti pune pe mijlocul fiecarei chifte
Fasolea fiarta scade nivelul colesterolului si o putem integra in mai multe feluri de mancare, nu doar in garnituri.
Cu doua conserve si cateva condimente, incropiti o masa delicioasa.
Aceasta reteta traditionala mexicana are multe variante, avand la baza chips-uri tortilla, branza si sos.
In loc de spaghete, puteti folosi macaroane, ca in imagine. Exceptand pastele, celelalte ingrediente se adauga dupa gust.
Reteta este primita de la Pensiunea Octogon din Dumbrava Rosie (Neamt), in cadrul proiectului "Descopera traditiile culinare romanesti", derulat de Russenart Communications in parteneriat cu Arpis si
Daca va place ciorba de pui a la grec, merita sa incercati si aceasta supa cu lamaie.
Reteta armeneasca de pui marinat, servit cu sos de iaurt sau smantana.
Supa de ceapa este o specialitate frantuzeasca, dar aceasta reteta este adaptata pe gustul italienilor. O variatie a acestei retete ar putea fi cu ceapa rosie si vin rosu sau cidru...
Ardeii umpluti pot fi extrem de gustosi si fara carne, iar aceasta reteta bulgareasca o demonstreaza cu varf si indesat. Serviti cu garnitura de cartofi sau orez, alaturi de o salata. Puteti varia ump
Aceasta tocanita de pui se face foarte usor, in 30 de minute, cu destul de multe masline, un element aparte specific Algerului. Se serveste cu orez sau cuscus cu seminte de rodii.
Menta completeaza in mod inedit fructele de mare cu usturoi si va ofera o masa delicioasa si rapida, in stil italian.
O supa armeneasca neobisnuita, care evidentiaza folosirea, in Orientul Mijlociu, a fructelor in retete sarate.
Reteta moldoveneasca "Bors de fasole alba" face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti", derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu brandul
Aceasta reteta germana este gata in mai putin de o ora si ii puteti adauga, dupa gust, ceapa sau alte legume rase. De asemenea, puteti completa amestecul de firimituri, cascaval si smantana cu seminte
Aceasta cina in stil italian se prepara usor, rapid si este cu siguranta gustoasa.
Va prezentam mai jos varianta moderna de preparare a bulzului ciobanesc. Reteta este primita de la Pensiunea Octogon din Dumbrava Rosie (Neamt), in cadrul proiectului "Descopera traditiile culinare ro
Intr-o zi fierbinte de iulie, o supa rece servita la umbra este numai buna.
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta