Arhiva coolinaria
Home»
Ce gatesti azi»
Feluri de mancare
Subcategorii:
Supe, ciorbe |
Mancaruri cu carne |
Mancaruri cu peste |
Mancaruri cu legume |
Pizza si paste
Asa-i ca ti-am facut pofta? Porumbul este unul din alimentele preferate de romani pe timp de vara, si este consumat fie fiert, fie pe gratar, condimentat din belsug cu multa sare.
Pentru ca vara este sezonul in care nu consumam asa multe mancaruri grase, iti prezint o reteta care se incadreaza perfect in acest sezon. Iti voi marturisi ca nu este inventie proprie, ci am imprumut
Daca pieptul de pui intra in topul preferintelor tale culinare, atunci trebuie sa iti notezi reteta pe care ti-o propun. Pieptul de pui in sos béchamel se pregateste foarte usor, dar este demential d
Daca ti-e pofta de ceva usor, delicios, dar foarte simplu de pregatit, iti recomand sa incerci cartofii copti cu usturoi si sparanghel.
Carnea de vita e unul din ingredientele traditionale in Turcia. Inainte de a fi gatita, carnea trece traditional printr-un proces indelungat de preparare, lasata la uscat la soare, afumata, condimenta
Desi un fel de mancare aparent consistent si greoi muschiul de vita in sos de vin este recunoscut pentru calitatile sale afrodisiace stimulate corespunzator si de un vin de masa pe masura, servit la t
1 Se amesteca in oala de supa 1 cana de apa, zaharul si piureul de fructe exotice si se fierbe pana la clocot; 2 se indeparteaza oala si se lasa la racit; apoi se da la frigider timp de 1 ora; 3 cu ce
1 Ceapa taiata fin se rumeneste in grasime pana ce devine transparenta 2 Se adauga papricasul si se pune si puiul la prajit timp de cateva minute, la foc mare, pana ce se rumeneste carnea 3 Se adauga
1 Se taie marunt ceapa si se rumeneste in 2 linguri de grasime 2 Se adauga papricasul, cubuletele de carne de vita, sare dupa gust, ardeiul gras si rosia, putina apa si se lasa sa fiarba sub capac pan
Foie gras 1 Se iau 500 de grame de ficat gras de gasca sau de rata, se spala cu atentie pentru a nu se desface si se pune ficatul cu o seara inainte intr-un recipient din inox cu ulei de masline, sare
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun