Arhiva coolinaria
Acest sos se potriveste de minune cu preparatele din crustacee si legume crude. Indicatiile sunt pentru un tel automat cu pahar dozator.
Aceasta reteta indiana se adreseaza iubitorilor de usturoi care vor sa incerce si ceva inedit.
O salata festiva potrivita pentru orice ocazie! Cantitatile date sunt pentru o portie.
Aveti chef de o gustare sanatoasa si inedita? Ce ziceti de migdale condimentate?
Pentru aceasta reteta sunt de preferat strugurii fara seminte, rosii sau negri.
Reteta traditionala poloneza pentru garnitura de cartofi cu smantana.
Daca nu aveti la indemana zahar pudra, zdrobiti putin zahar tos intr-un mojar sau intre 2 linguri.
Serviti aceasta salata alaturi de placinte aperitiv. Cantitatile date sunt pentru 4 portii.
Cantitatile date sunt pentru marinat 450 gr muschi de porc, taiat cubulete, pentru frigaruile grecesti souvlaki.
Obtineti o garnitura inedita pentru friptura preferata!
Daca nu sunteti fan gorgonzola si preferati o branza fara mucegai, apelati cu incredere la branza feta.
Compotul de caise va ajuta sa preparati acest aperitiv deosebit in orice sezon!
Apelati la un aperitiv usor atunci cand sunteti in criza de timp!
Umpleti puiul la cuptor cu acest amestec de ierburi aromate si seminte de pin.
Ideal pentru preparate din peste, cartofi noi si salata verde. Se poate pastra 2 luni la rece.
Cantitatile date sunt pentru 2 portii de salata, pentru o cina usoara.
Puteti incerca aceasta reteta si cu branzeturi mai exotice, precum Camembert sau Roquefort.
Puteti prepara si raci mamaliga cu o zi inainte, dar taiati-o in bastonase si rumeniti-o la cuptor cu putin timp inainte de servire.
Recomandare pentru aperitiv: barcute de ardei capia umplute cu branza, invelite in bacon si date la cuptor.
Puteti completa acest sos cremos cu ierburile preferate, usturoi, telina... si il puteti folosi ca baza pentru alte sosuri.
Serviti aceasta delicioasa paine italiana ca atare sau insotita de o salata.
Dupa ce savurati miezul dulce al pepenelui rosu, nu aruncati coaja, ci transformati-o intr-un sos dulce-picant de inspiratie indiana (chutney), cu care sa va acompaniati mancarurile!
In numai 20 de minute, obtineti o gustare delicioasa... Se serveste fierbinte!
Serviti friptura si pestele alaturi de o garnitura de morcovi cu ceapa si mere!
Puteti completa acest sos picant cu castraveti sau varza alba tocata, dupa preferinte.
Cantitatile date sunt pentru 2 portii delicioase de salata, numai buna pe canicula lunii august.
Daca v-ati plictisit de maslinele pe care le gasiti in comert, le puteti marina acasa cu propriul amestec de condimente.
Acest sos preparat in casa este ideal pentru o garnitura de legume, in special pe baza de varza sau morcovi.
Oricand aveti nevoie de un aperitiv rapid, apelati cu incredere la mozzarella, rosii cherry si busuioc.
Daca nu aveti timp sa fierbeti nautul cu dafin si ceapa, puteti folosi si naut din conserva, dar se mai pierde din gust.
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
La gatit, inlaturati orice urma de pielita, os, grasime sau coaja care sa curme brusc apetitul oaspetilor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci