193135987363285

Arhiva coolinaria

Home» Ce gatesti azi» Salate, garnituri si aperitive

Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Somon cu lamaie
Pestele este un aliment ce se prepara repede, cu un gust deosebit de bun si care devine savuros cand este acompaniat de arome fine. Reteta de somon cu lamaie este simplu de preparat. Savoarea este dat
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Salata cu rulada din piept de porc
Cand ne este foame, nu avem elanul sa ne lansam in prepararea unui fel sofisticat de mancare. Dorim sa mancam ceva care sa ne potoleasca foamea, dar sa fie gustos si sa nu ne rapesca prea mult timp cu
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Sos pesto pentru orice tip de paste
Puneti toate ingredientele in recipientul blenderului sau al aparatului de smoothie, cu exceptia frunzelor de busuioc. Amestecati bine. Adaugati frunzele de busuioc la final si mai amestecati pana ce
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Salata de pepene galben cu castravete
Pepenii se taie in doua si li se indeparteaza semintele. Castravetii se spala, se curata de coaja si apoi se taie pe lungime, in asa fel incat sa rezulte niste lamele fine. Aceste lamele se presara cu
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Sos de coacaze pentru fripturi
Acest sos de coacaze se poate servi cu friptura din orice tip de carne fiarta sau fripta. Se poate prepara in cantitate mai mare si se poate pastra fie in borcanele inchise ermetic, fie in congelator,
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Cosulete cu ciuperci si plante aromatice
Ciupercile sunt o sursa nutritiva importanta, fiind bogate in vitamine si minerale ce stimuleaza sistemul imunitar.
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Chec cu broccoli si branza
Este un aperitiv reusit ca forma si ca gust, mai ales daca pentru copt se foloseste o forma din silicon speciala care va da un aspect deosebit de apetisant unui chec cu legume si branza. Preparandu-l
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Rulouri de vinete cu ricotta
Un aperitiv interesant prin combinatia speciala de vinete cu branza ricotta. Plantele aromatice vor da o nota de aperitiv meridional combinat cu savoarea feliilor de vanata fripte la gratar.
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Caviar din vinete cu busuioc
Un aperitiv mediteranean, pe care il intalnim cu predilectie in bucatariile din zona Balcanilor, dar si in Franta, unde poarta denumirea de "caviar de vinete", precum si in Siria sau Armenia. Pentru n
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Caise cu mascarpone si fistic
Acest aperitiv este usor de preparat , delicios, poate fi surpriza pe care doriti sa o faceti celor dragi intr-o zi obisnuita, fara a va pregati ca pentru o masa festiva. Inventiv, gustos si surprinza
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Salata de sparanghel cu ciuperci
Delicat si sanatos, alb, verde sau violet, de la sfarsitul lunii aprilie pana in iunie, sparanghelul - aceasta leguma benefica - ne poate bucura cu bogatia ei de savori si minerale.
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Rulada cu spanac, somon si branza cu usturoi si verdeata
Spanacul proaspat se spala la jet de apa rece. Se indeparteaza coditele fibroase si se opareste mai putin de 1 min in apa clocotita. Dupa ce a fost oparit, se pune la scurs si apoi se toaca marunt cu
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Risotto cu spanac
Aceasta reteta poate fi folosita pentru prepararea unei garnituri ce va insoti un peste preferat – de exemplu dorada - sau ca fel de mancare principal, daca doriti sa mancati ceva lejer dar foarte g
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Caise cu branza albastra si fistic
Un aperitiv usor de preparat si de mare efect pe masa. Aveti nevoie de un compot de caise, branza cu mucegai si fistic.
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Clatite cu ardei si camembert
O reteta de aperitiv cald ce poate fi preparat in orice anotimp datorita ingredientelor ce se pot gasi in camara noastra in orice sezon.
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Salata cu branza Brie si piept de pui
Salata cu frunze verzi, usor amarui se combina intr-un mod fericit cu aceasta branza Brie ce are textura fina, moale, preparata din lapte de vaca. Servita cu crutoane si piept de pui, poate fi o alter
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Oua jumari cu frunze de ceai verde
Ceaiul verde, bogat in antioxidanti, dar si cu o capacitate sporita de contracarare a colseterolului din alimente, va completa in mod fericit aceasta reteta simpla de oua jumari.
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Salata racoritoare
O salata de vara clasica, asezonata cu sos de iaurt si verdeturi. Nici patrunjelul, nici mararul nu sunt de ignorat, intrucat au un continut mare de vitamina C, cu proprietati antioxidante.
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Sfecla rosie la gratar
Sfecla se fierbe intr-o oala la foc redus timp de 15 min. Acestea trebuie sa fie semi fierte. Dupa acest interval de timp, se scurge apa, sfecla se curata de coaja si fiecare sfecla este taiata in fel
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Cartofi noi cu rozmarin
Ca garnitura pentru un gratar, cartofii noi sunt o optiune careia cu greu putem sa-i rezistam. In cazul in care vremea frumoasa a sosit, dar cartofii noi nu se gasesc inca la piata, nu renuntati! Adap
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Salata de sfecla si mozzarella
Este o salata mixta compusa din legume si mozzarella, la care adaugam oul bogat in proteine. Combinatia este delicioasa si datorita sosului vinegreta, care vine sa completeze cu aromele lui acest mix
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Salata boeuf cu piept de pui
Salata clasica de boeuf, doar ca se foloseste piept de pui, pentru a fi mai usoara. Decorul este optional, dar de mare efect.
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Drob de miel
Se spala organele bine in cateva ape, pana ramane apa curata. Se pun in apa cu otet si sare timp de 30 minute pentru a iesi eventualele mirosuri. Se fierb organele timp de 5 minute. Se arunca apa in c
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Oua si legume in aspic
Legumele se fierb in apa cu putina sare. Se toaca in cubulete mici si se amesteca pentru a se uniformiza. Ouale se fierb in coaja timp de 8-10 min. se curata de coaja. Se taie fiecare ou in jumatate.
Retete culinare Salate, garnituri si aperitive - Crochete din oua
Ca aperitiv cald, aceste crochete din oua pot insoti o salata delicioasa de sezon.



 
Sfaturi culinare - Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v... » citeste
Sfaturi culinare - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a... » citeste
Sfaturi culinare - Trucuri de frumusete – Puterile nebanuite ale uleiului de cocos
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,... » citeste
Sfaturi culinare - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau... » citeste
Sfaturi culinare - Dieta olandeza – Secretele unui regim alimentar care ajuta la slabit
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa... » citeste

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Condimente - Anason
Anason
Anasonul este o planta mediteraneana inrudita cu mararul si coriandrul, de la care se folosesc in pr...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Lumea e compusa din doua grupe mari: cei care au mai multa mancare decat pofta de mancare si cei care au mai multa pofta decat mancare"
Nicolas Chamfort
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro